Perjantai, 18. elokuu 2017
Leevi

Mäntyharju ostaa lääkäreille asunnon - ”Suolainen hinta, mutta järkevä sijoitus”

07.03.201619:31
15
  • Tanja Hartonen-Pulkka (ps.) piti lääkäri-asuntoa hyvänä sijoituksena. Kuva: Tanja Rihu

Mäntyharju ostaa terveyskeskuslääkäreille rivitaloasunnon. Kunnanvaltuustossa kauppa ja 150 000 euron lisämääräraha menivät läpi yksimielisesti.

Saunallinen, uusi kolmio Mäntyharjun keskustasta maksaa 209 000 euroa. Lääkärit maksavat asunnosta vuokraa.
- Suolainen hinta, mutta järkevä sijoitus, jos sillä saadaan kaksi lääkäriä pysymään kaksi seuraavaa vuotta, Tanja Hartonen-Pulkka (ps.) tiivisti.

Asunnon hankkimiseen käytetään keskustan kehittämisrahoja, mikä huoletti Liisa Kuoksaa (sd.). Kunnanhallituksen puheenjohtaja Seppo Hujanen (kok.)muistutti, että kehittämiseen tarvitaan ennen kaikkea yksityistä rahaa.

Lue myös: 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Onhan niitä tyhjillään olevia samankokoisia kerrostaloasuntojakin. Luulisi medisiinarin olevan tyytyväinen ja aikaa jäisi säästää omaakin kämppää pienemmällä vuokralla. Ahdasta tekee vuoroasuminen 3h kämpässä. Mutta valtakunnallista linjaa mennään, me hankitaan tällä.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Kannattaisi kommenteja heittelevien hakea lääkikseen ja valmistua myös sieltä ennen kuin alkavat palkoista yms.ottamaan kantaa.. Terveisin lääkärin koulutusta arvostava sairaanhoitaja.

Lähettänyt käyttäjä luulisi (kirjautumaton)
että akateemisen koulutuksen omaava osaisi etsiä itse asunnon jos tarpeen. mutta toisaalta pitäähän näitä lääkäreitä sen verran ymmärtää... Miten pitkään pitää houkutella töihin ennen kuin huomataan, että lastentarhanopettajia ja lääkäreitä on liian vähän. Hankitaanko uupuville lastentarhanopettajillekin asunnot? Ainiin, mutta nehän eivät ole yhtä tärkeitä ja tekevät muutenkin neljäsosapalkalla töitä. Ihmeellistä

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut