Keskiviikko, 16. elokuu 2017
Aulis

Mikkeli tarjoaa kesätöitä yli 300 nuorelle

02.02.201608:00
1
  • Kukin kesätyösuhde Mikkelin kaupungilla kestää kuukauden.

Mikkelin kaupunki tarjoaa jälleen tulevana kesänä nuorille kesätöitä.

Kaupungille tulee haettavaksi noin 320 kesätyöpaikkaa erilaisiin tehtäviin. Uutta on se, että työpaikoista 80 paikkaa arvotaan erikseen sovittavan menettelyn mukaisesti.

Mikkeli on varannut kesätyöllistämisen palkkamenoihin noin 304 000 euroa. Kukin työsuhde kestää kuukauden.

Yleistyöajassa kuukausipalkka on 882 euroa ja toimistotyöajassa 840 euroa.

Kaupunki palkkaa 15–22-vuotiaita Mikkelissä asuvia tai kaupungista kotoisin olevia koululaisia ja opiskelijoita sekä 18–25-vuotiaita ammattikorkeakoululaisia.
Hakuaika kesätöihin on 22.2–20.3.

Lisätietoja saa kaupungin verkkosivuilta ja myös 12. helmikuuta RekryOn -messuilta kesätöiden teemapäivänä.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä taitaa olla vai... (kirjautumaton)
mitenköhän tuo oikein on. olen ollut pitkään työttömänä, ja eräs mlinkaupungin työntekijä lupasi että olisin listan kärkipäässä saada joku työpaikka. tästä on jo ollut kohta 8 vuotta. eikä mitään ole saatu. aina ollut teko syynä ettei rahaa ole. ilm. aina kaupungin työntekijöiden omat sukulaiset pääsee, varsinkin omat lapset. ja myöhemmin koittavat valoittaa että mene retryyn, saat työpaikan. olen aina ollut vastaan moiselle, kun ei se ole oikeaa työtä. ja koitetaan saada surkeimmat työpaikat niille, jotka koittavat tähdätä eteenpäin elämässä. onko muutkin samaa mieltä. vai olenko vain itse huomannut tän. mutta joka tapauksessa. suurin osa nuorista on työttömänä koulun jälkeen, kun töitä ei ole tarpeeksi. varautukaa nuoret siis siihen että jos saatte työtä ees jostain niin pitäkää kiinni. minulla ei ollut sitä edes koulun jälkeenkään.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut