Keskiviikko, 23. elokuu 2017
Signe, Varma

Mikkeliläinen Helena Partanen Kotiseutuliiton valtuustoon

11.08.201715:51
2

Mikkeliläinen HuK, matkailuopas Helena Partanen on valittu Etelä-Savon edustajaksi Suomen Kotiseutuliiton valtuustoon 2017–2019. Partaselle alkava valtuustokausi on kolmas.

Valtuuston kokoonpanosta päätettiin vuosikokouksessa, joka pidettiin valtakunnallisilla kotiseutupäivillä Jyväskylässä perjantaina.

Valtuusto koostuu maakunnallisista edustajista ja asiantuntijajäsenistä. Kotiseutuliitto on kotiseututyön valtakunnallinen keskusjärjestö ja maan suurin kulttuurialan kansalaisjärjestö.

 

 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Hauskaa, että kaikkeen voidaan suhtautua penseästi nostamalla nokkaan toimijan tarkoituksen ja " panko käyttää verorahoja". Varmasti toiminnan tarkoitus olisi hyvä mainita jutussa, suurempien ennakkoluulojen hälventämiseen. Toki anonyymi voisi vaikka googlettaa mitä Kotiseutuliitto tekee - lienee kerrottu se netin syövereissä. Se, että jotkut kansalaisjärjestöt esimerkiksi saavat tukea julkisista varoista lienee suurimman osan mielestä ok, kuuluuhan keskivertosuomalainen johonkin julkisista varoista tuettuun harrastukseen. Tietysti oma harraste on tärkein ja kannattaakin tukea, ja ne toisten on jotain vähäpätöisempää puuhailua. Järjestöjen, joilla on jokin kunniallinen tarkoitus, laittaminen arvojärjestykseen jollakin subjektiivisella mittarilla lienee joutavaa ja pikkusieluista puuhaa. On hyvä, että on erilaisia harrasteita ja asioihin vihkiytyneitä. Partasen Helenalle kuitenkin onnittelut jatkokaudesta - olkoot se suosiollinen tällekin kulmakunnalle!

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut