Keskiviikko, 23. elokuu 2017
Signe, Varma

Mikkelin festarikesä jatkuu —  uusi rock- ja tatuointifestivaali tuo Natsipaskan takaisin lavoille

08.08.201714:54
5
  • Jurassic Rockin Jukka Holmstedt

    Yksi tapahtuman puuhamiehistä on Jurassic Rockin ja St. Michel Summerfestin perustaja Jukka Holmstedt. Kuva: Jaakko Avikainen

Mikkelin festivaalikesä saa yllättävää jatkoa, kun lauantaina 26.8. järjestetetään Livestock & Tattoo rock- ja tatuointifestivaali Mikkelin Rokkalassa vanhan Karjaportin kiinteistön sisällä ja pihalla. 
Festivaalin voimahahmoina toimivat Jurassic Rockin ja St. Michel Summerfestin perustaja Jukka Holmstedt sekä mikkeliläisen New Era Tattoon perustaja ja tatuointiartisti Ville Karppinen.

Idea uudesta festivaalista oli kytenyt jo jonkin aikaa Holmstedin ja Karppisen kalloissa. Viimeisen sysäyksen hanke sai, kun vuosituhannen vaihteen aikana kulttisuosiota nauttinut huumori-rockorkesteri Natsipaska päätti Holmstedin pitkään jatkuneen maanittelun jälkeen tehdä paluukeikan.
— Jos Sleepy Sleepers ja Klamydia saisivat lapsen, niin se olisi Natsipaska, Holmstedt naureskelee.

Natsipaskan lisäksi esiintymässä ovat Stam1na, Turmion Kätilöt, Peer Günt, Anal Thunder, Riddle Me This ja Vapahtaja. Festivaalissa nähdään myös monia tatuointitaiteilijoita ja tapahtuman imagoon sopivia sideshow-keikkoja, kuten burleskia, tulishow’ta ja Rock-Twerk Show.
— Tällaista elämystä ei ole Suomessa ennen nähty, Holmsted lupaa.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Päinvastoin, ottakaa mahdollisimman paljon tatuointeja. Mielellään vähän irvokkaita, rumiakin, niin on sitten vanhainkodissa vertailtavaa. Jokunen jeesustelija saa jatkaa jupinaansa kaikessa rauhassa.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut