Maanantai, 21. elokuu 2017
Soini, Veini

Mikkelin perussuomalaisten sihteeri eroaa puolueesta

12.06.201722:13
24
  • Jussi Halla-ahon valinta perussuomalaisten puheenjohtajaksi laukaisi hallituskriisin.

Mikkelin seudun perussuomalaisten sihteeri Jorma "Jiitee " Hartikainen ilmoittaa eroavansa puolueesta, koska Jussi Halla-aho valittiin puheenjohtajaksi.

Halla-Ahon johtama puolue ei ole enää se rento ja uudistava porukka, johon muutama vuosi sitten liityin. Uskon, että näin ajattelevia on puolueessamme juuri nyt paljonkin  eroavia tulee olemaan paljon, Hartikainen kirjoittaa.

Pöljää toimintaa on kaikissa puolueissa, puolueiden ulkopuolellakin, mutta halla-aholaisten kaltaista tavoitteetonta omien rivien repimistä ja puolueen tietoista hajottamista näkee harvoin.

Hartikainen paheksuu Halla-ahon maahanmuuttolinjaa, jonka katsoo perustuvan yksilöiden syyllistämiseen. Hän kehottaa myös Timo Soinia katsomaan peiliin.

Persujen peli on menetetty vanhan ja uuden puheenjohtajan toimien takia pitkäksi aikaa tässä höperehtimisessä  en enää halua olla mukana,

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Kyllä sinä nyt ymmärrät tilanteen aivan väärin. Jussi Halla-aho olisi ollut valmis noudattamaan hallitusohjelmaa, mutta se ei kelvannut Sipilälle. Se mitä kukin päänsä sisällä ajattelee, ei kuulu muille. Sillä ei ole merkitystä - vain hallitusohjelmalla on.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Tämä oli jo arvattavissa pitkään. Mikä tuuleen rakennetaan, sen tuuli vie. Onneksi on tällaisia JT Hartikaisen tapaisia luotettavia, pitkäjänteisiä ja pyyteettömiä puolueen uskollisia kentän ihmisiä.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Hatunnosto tästä. Jos puolueen puheenjohtaja fantasioi homojen päähänampumisella, ei auttaisi jos näkisi raiskauksen jne.. varapuheenjohtajat kieltävät evoluution jne.. on tuo ainoa oikea ratkaisu.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Jo oli aikakin ! PS on moninainen puolue, mutta törkytekstejä ja -puhetta tuottava henkilö on oma lukunsa. Kelpaa varmaan vasemmistolle hyvin. Tervemenoa, ei jää ikävä ! Nyt puolue voi rauhassa toimia Mikkelissä -ei ole jarruttajaa.

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut