Perjantai, 18. elokuu 2017
Leevi

Mikkelin synttäripäivänä tarjolla on monenlaista ohjelmaa - katso tapahtumat tästä!

Päivitetty: 07.03.201621:30
8
  • Tornimäki. Lautailija. Laskettelu.

    Tornimäelle saa ilmaisen hissilipun Mikkelin synttäripäivänä. Kuva: Taru Hokkanen

Mikkelin kaupunki täyttää 7. maaliskuuta 178 vuotta. Luvassa on monenlaisia tapahtumia, kuten opastettuja kierroksia, kurkistuksia kulisseihin ja avoimia ovia.

Esimerkiksi uimahalleihin on iltapäivällä vapaa pääsy ja Tornimäelle ilmainen hissilippu. Stellassa on iltapäivällä musiikkia ja liikettä niin lapsille kuin aikuisillekin. Päämajamuseolla puhutaan sotahistoriakeskushankkeesta. Pääkirjastossa on aamupäivällä puuhaa alle 4-vuotiaille.

Vuosipäivän tapahtumat aikatauluineen ja paikkoineen on koottu kaupungin sivustolle. Pääset siihen tästä linkistä!

 

Uutinen päivitetty 7.3. kello 6.45.

 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Kaupungin johto aktiivinen järjestämään verorahoilla " pippaloita" ja "huvituksia". Olisivatpahan he yhtä innokkaita parantamaan vanusten laitoshoitoa, alentamaan pienituloisten eläkeläisten veroluontoisten maksujen korotuksia, mutta eihän se ole niin "palkitsevaa".

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Mikä Ihmeen Mikkeli täyttää noin paljon vuosia. Tietääkseni Mikkelin nykyinen kunta on vain muutaman vuoden ikäinen. Ristiina ja kumppanit eivät liittyneet Mikkeliin, vaan muodostivat yhdessä entisen Mikkelin kanssa uuden kunnan. Kaupungin virkamiesten velvollisuus on alkaa yhtä tarmokkaasti järjestää myös muiden entisten kuntien syntymäpäiviä.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut