Perjantai, 18. elokuu 2017
Leevi

Mikkelin torilla erikoinen ongelma - Porin tangot tulevat apuun

13.02.201613:02
5
  • Mikkelin torilla ei ole kuin seitsemän lipputankoa. Partiolaiset nostivat niihin liput Veteraanijuhlassa huhtikuussa 2014.

Mikkelissä helmikuun lopussa ajettavan Vaakuna-rallin paisuminen hyvin kansainväliseksi toi mukanaan positiivisen pulman. 

— Mikkelin torilla ei ole lipputangot kuin seitsemälle lipulle. Porista niitä kuitenkin on saatavissa lisää, kertoo rallin järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Hannu Hulkkonen.

Rallista tulee sen historian kansainvälisin. Mukaan kilpailijoita on tulossa yhdestätoista maasta. Ulkomaalaisia osanottajia tuo Mikkeliin Liettuassa peruutettu Euroopan mestaruussarjan osakisa.

Ralliin oli ilmoittautunut perjantai-iltaan mennessä 44 autokuntaa. Määrä tulee vielä kasvamaan olennaisesti, sillä ilmoittautumisaika päättyy maanantaina 15. helmikuuta. Järjestävän seuran Mikkeli Urheiluautoilijoiden toive on saada kisaan mukaan noin puolentoista sataa kilpailijaparia.
Mukaan jo tässä vaiheessa on ilmoittautunut suurin osa kuljettajista, jotka ajoivat luokkiensa kärkisijoille kauden avauskisassa Rovaniemellä viimekertaisen Vaakuna-rallin voittajan Juha Salon johdolla.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Älyhoi! (kirjautumaton)
Olisikohan noissa Porilaisissa kenties maan pinnalle asetettava jalusta mukana? Kyllä se parin sadan tanko olisi ihan käypä hinta ostaakin, mutta kun pitäisi kaivaa perusta routaiseen toriin ja valaa antura, saattaisi hinta pompsahtaa moninkertaiseksi. Ja rallin jälkeen pitäisi vielä siivota jäljet, eli kaivaa tori uudestaan auki ja poistaa anturat ja päällystää tori uudelleen. Erittäin järkevää vuokrata siirrettävillä jalustoilla olevat lipputangot ja ajatella työmäärä ja kustannukset kokonaisuutena, eikä vain yksittäisen lippuangon hintaa.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut