Lauantai, 29. heinäkuu 2017
Olavi, Olli

Mikkelin torin laidalle avataan ensi vuonna uusi palvelukoti — paikkoja 56 ikäihmiselle

18.05.201708:42
27
  • Säästöpankin taloon tuleva kauppakäytävä. Kävelykatu.

    Uusi palvelukoti sijoittuu Mikkelin torin laidalle niin kutsuttuun Säästöpankin taloon. Arkistokuva. Kuva: Taru Hokkanen

Mikkelin keskustaan avataan kesällä 2018 uusi ikääntyneiden palvelukoti. Asialla on Mehiläinen, joka perustaa Villa Marski -nimisen palvelukodin torin laitaan Hallituskadulle, niin kutsuttuun Säästöpankin taloon.

Palvelukotiin tulee yhteensä 56 asukaspaikkaa, Mehiläinen kertoo tiedotteessaan. Tarjolle tulee asuntoja sekä ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville että itsenäisesti asuville, jotka voivat käyttää tarjolla olevia hoivapalveluita tarpeidensa mukaan.

Palvelukoti työllistää noin 25 ihmistä.

— Palvelujen piiriin voi hakeutua joko kaupungin palveluohjauksen kautta palvelusetelillä tai olemalla yhteydessä suoraan yksikköön heti sen avauduttua, Mehiläinen kertoo tiedotteessa.

1940-luvulla valmistunut rakennukseen saneerataan palvelukodin tilojen lisäksi pari tuhatta neliötä liiketilaa katutasoon.

 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Kommentti *Kuuminta pisnestä Mikkelissä nämä vanhusten palvelutalot!! Hoivasuhde tulee olemaan täysin päälaellaan oleva pyramidi tulevaisuudessa, jos ei aleta saada ulkomailta nuorta ja hyvin sikiävää jengiä oikein runsain mitoin!

Lähettänyt käyttäjä Johtopäätökset ... (kirjautumaton)
Kiva että talolle saadaan vihdoin käyttöä, mutta käyttötarkoitus on suuri pettymys. Kuvastaakohan tämä Mikkelin ja Etelä-Savon kehitystä, että kaupungin parhaalle paikalle perustetaan vanhusten palvelutalo.

Lähettänyt käyttäjä pjärvi (kirjautumaton)
Nyt tulee asumis ja hoivapalvelut just sopivimmalle kohtaa kaupunkia. Lähellä kaupat, kahvilat, apteekit, lääkärit ym. Ihailtavaa ajattelua asukkaiden puolesta. Arvoisensa paikka kaikinpuolin. Ei ikääntyminen tarkoita että ihminen siirretään metsänreunaan asumaan. Sinne sopii paremmin lapsiperheet harrastuksineen. Tuo Marski nimi ärsyttää. Laittakaa jo vaikka Urkki tai Manu, mutta jotain nuorempaa tyyliä.

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut