Keskiviikko, 23. elokuu 2017
Signe, Varma

Mikkelin vanhan kasarmialueen uudeksi ravintoloitsijaksi tulee Serviini — ovet tarkoitus avata lokakuun alkupuolella

11.08.201711:06
13
  • vanha kassu lopettaa

    Mikkelin vanhan kasarmialueen ravintoloitsija vaihtuu. Kuva: Risto Hämäläinen

Mikkelin vanhan kasarmialueen uudeksi ravintolanpitäjäksi tulee Serviini Oy. 
Museokahvila Vanha Kassu sulkee ovensa ensi viikon jälkeen. Serviinin ravintola avaa samoissa tiloissa myöhemmin syksyllä.
— Meille tarjoutui mahdollisuus päästä toimimaan mielenkiintoiselle, kehittyvälle alueelle, kertoo Serviininn toimitusjohtaja Timo Hyöppinen.
Serviini pyörittää Mikkelin keskustassa ravintola Vinoa ja Karkialammella lounas- ja tilausravintola Pitopataa. Yritys vastaa myös konserttitalo Mikaelin ravintolasta.
Vanhalla kasarmialueella Serviini aikoo toimia lounas- ja iltaisin tilausravintolana. 
— Lounaan laatuluokka on sama kuin Vinossa, mutta tyyli selvästi erilainen, perinteisempi, kuten miljöö ja rakennuskin ovat. 


Uuden ravintolan nimeä Hyöppinen ei vielä paljasta.
— Nimi selviää varmasti syyskuun aikana, hän kertoo.
Tiloissa tehdään syyskuussa remonttia, ja ovet on määrä avata lokakuun alussa. Pikkujoulukauteen on tarkoitus suunnata täydellä vauhdilla.
Hyöppinen toivoo, että kaupunkilaiset ottaisivat vanhan kasarmialueen puiston omakseen. Serviinin tavoitteena on olla mukana puistossa kesäisin järjestettävissä tapahtumissa. 
Yritys selvittää myös, olisiko kahvilarakennuksen terassia mahdollista laajentaa.


 

Lue myös: 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
No kylläpä anonyymi 13,18 heiton heitti. Ei ole varmasti käynyt esim. Vinoossa sen enempää lounaalla kuin muulloinkaan. Paras lounasravintola Mikkelissä. Menen varmasti nauttimaan myös vanhalle kassulle avattavaan ravintolaan lounaan. Hienoa ja Onnea!

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Sitten kun Serviini suostuu kertomaan mistä hankkivat mm. lihansa ja mistä se on peräisin niin voisin alkaa jälleen käyttämään kyseisen kuppilan paikkoja. Useista pyynnöistä huolimatta en sitäkään tietoa ole saanut. En voi hyväksyä ulkomaisten raaka-aineiden käyttöä.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
" Sitten kun Serviini suostuu kertomaan mistä hankkivat mm. lihansa ja mistä se on peräisin niin voisin alkaa jälleen käyttämään kyseisen kuppilan paikkoja. " Olen samaa mieltä. Tätä minäkin odotan. Minä suosin suomalaista lihaa ihan vain sen vuoksi, että luotan sen laatuun. Ulkomaista lihaa en osta ikinä, koska ei mitään varmuutta mitä se on ja miten paljon siinä on nn. antibiootteja ja geenimuuntelun jäämiä. Onnea silti yrittäjille.

Lähettänyt käyttäjä Just (kirjautumaton)
Halpaa brasilialaista lihaa kun myy kotimaisena hyvin menee.. kun ei kerro nii pitää arvailka ja jos olis kotimaista kertois kyllä... antibiootti kuureja ei tarvi kun käy vinossa syömässä lihassa ditä riittävästi

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut