Keskiviikko, 23. elokuu 2017
Signe, Varma

Mikkelissä järjestetään ensi lauantaina sinkkubileet - kumppanikandidaatteja voi arvioida livenä

04.10.201507:42
6
  • Vaakuna, bar night, baari, juoma, ravintola

    Sinkkutapahtuma järjestetään Vaakunassa viikon päästä lauantaina. Kuva: Laura Lamponen

Sinkkutapahtumiin erikoistunut yritys Deittisirkus järjestää sinkkubileet toista kertaa Mikkelissä ensi lauantaina 10.10. Järjestäjien mukaan tapahtuma keräsi viime vuonna noin 500 alueen sinkkua juhlimaan ja tapaamaan toisiaan.

Yritys uskoo asiaansa, sillä Tilastokeskuksen mukaan Mikkelissä asuu yksin 12 262 ihmistä, joista alle 65-vuotiaita on lähes 7 500. Deittisirkuksen mukaan suurin osa yksinasujista on sinkkuja.

- Tilastotiedot ovat kuitenkin suuntaa antavia, sillä esimerkiksi jos ajatellaan vaikka nuoria sinkkuaikuisia, niin osa asuu vielä kotona tai esimerkiksi kommuunissa ja puolestaan seurustelevia pari voi elää erillään. Yksinasuminen ja parisuhdetilanne eivät siis täysin vastaa toisiaan, sanoo Anna Uusiheimala Deittisirkuksesta.

Deittisirkuksen idea perustuu oikeisiin kohtaamisiin, vaikka ihmiset deittailevat nykyään paljon netissä. 

- Tapahtumissa saatetaan ihmisiä yhteen hauskasti ja rennosti. Konseptimme on sopinut hyvin eri-ikäisille ihmisille, Uusiheimala sanoo.

Sinkkutapahtuma järjestetään Mikkelin Bar Night Vaakunassa lauantaina 10.10.2015 klo 22.00 alkaen.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Nuohan on tarkoitettu kaiken ikäisille sinkuille. Nuorten tyttöjen ainakin suhteellinen osuus pienenee kun sinne menee vanhempiakin. Sitä paitsi nuoret sinkkutytöt tai pojat eivät käy tuollaisissa bileissä vaan niissä käy vanhemmat. Nuorilla on mestoja vielä riittävästi kun juuri kukaan ei ole pariutunut. Vanhemmilla joukot harvenee ja pitää vähän jo etsiä. Nykyään taitaa jo joka neljäs yli neljäkymmentävuotias on sinkku.

Lähettänyt käyttäjä ikäsinkku (kirjautumaton)
Kuinka olis nämä ikäsinkut, kun meitäkin on Mikkelissä melkoinen määrä. Ikää jo yli 70, virkeä mieli ja menvät jalat, kavereita puuttuu, miehet istuvat Stellassa aamukokuksessa, naiset kotona kun ei huvita tuo maailman parantaminen ja juorujen jakaminen. Kaikki eivät käy Sotkullakaan, kun tanssijalkoja on ikämiehillä kai niin harvassa niitäkin. Sinkkubileet yli 70 vuotiaille, alle 60 sopivat noihin tavallisiin bileisiin. Yli 70 ja vielä kaipaa hellyyytä!

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Turhan myöhään kaverinetsinnät ovat. Aamuvirkkuna en jaksa edes ajatella siirtyä Vaakunaan, etsiä sitä sopivaa nallekarhua rinnalleni. Yöbailut ovat nuorisoa, teinejä varten. Jos ois valoisaan aikaan, lähtisin heti. En vielä eläkkeellä, toivo elää, tyttömäinen kun olen.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut