Torstai, 27. heinäkuu 2017
Heidi

Mikkelissä voi törmätä kesäsotilaisiin — ei paniikkia, kyseessä on markkinointitempaus

17.07.201715:27
3
  • Jalkaväkimuseolle voi ehdottaa paikkoja, joissa kesäsotilaat voisivat esiintyä. Kuva: Jalkaväkimuseo.

Kesä ja Asuntomessut tuovat Mikkelin katukuvaan kesäsotilaita. Kaupunkilaisten ei kuitenkaan ole syytä huolestua, sillä kyseessä eivät ole niin sanotut vihreät miehet. Kyse on kaupungin museoiden ja sotahistoriallisten kohteiden markkinoinnista.

— Mikkelin kaupungin viisi kesätyöntekijää on Jalkaväkimuseolla ”kesäsotilaina”, kertoo Jalkaväkimuseon johtaja Markku Riittinen tiedotteessaan.

— Tämä iskuryhmä esiintyy asuntomessuviikkojen aikana eri aikakausien sotilaina kaupungilla markkinoiden Mikkelin museoita ja sotahistoriallisia kohteita. Heidät voi tavata vaikkapa jatkosodan Päämajan vartiomiehinä, Savon jääkäreinä äkseeraamassa torilla, Jalkaväkimuseolla esittelemässä sotilaiden asumista ja muissa matkailijoiden suosimissa kohteissa. Samalla he jakavat museoiden esitettä, jolla pääsee alennettuun hintaan museoihin.

Ensimmäistä kertaa osasto äkseeraa Savon jääkäreinä tiistaina 18.7. klo 14 alkaen Hallitustorilla ja siitä alkaen arkipäivisin eri puolilla kaupunkia. Jalkaväkimuseo ottaa myös vastaan esityksiä paikoista, joissa sotilaamme voisivat esiintyä.

Kommentit

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä