Sunnuntai, 20. elokuu 2017
Sami, Samuli

Mimosassa avoimet ovet keskiviikkona

Päivitetty: 20.03.201712:15
5

Mikkelin seudun maahanmuuttajatyön tuki Mimosa ry:n uusissa tiloissa pidetään ovet avoinna tutustujille keskiviikkona. Kävijöille on tarjolla kakkua ja kahvia. 
Juhlan aiheena on myös Monikulttuurikeskus Mimosan ja samassa osoitteessa toimivien maahanmuuttopalvelujen yhteinen 18-vuotista taival.
Maahanmuuttopalvelujen päivystysajat ovat maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 13—16 sekä torstaisin kello 8—10. Mimosa ry:n monikulttuurikeskuksen aukioloajat ovat maanantaista torstaihin kello 14—20. 


Mimosan ja maahanmuuttopalvelujen avoimet ovet keskiviikkona 22. maaliskuuta kello 10—20 Mikkelissä osoitteessa Otavankatu 4, 2. kerros, käynti Anni Swanin kadun puolelta.


 

Lue myös: 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Sen verran olen tutustunut kyseisen paikan toimintaan, että elintasopakolaiset tuntuvat olevan suurin käyttäjäryhmä ja minua yritettiin lähes väkisin saada mukaan toimintaan, vaikka olen sitä mieltä, että Suomessa on tarpeeksi "omia" ongelmia. Kerroin tämän siellä. Miksi kotouttaa elintasopakolaisia ?

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Ray ja opetus- kulttuuriministeriö rahoittaa ympäri Suomea erilaisia maahanmuuttajajärjestöjä, jotka tukevat maahanmuuttajien omaa kulttuuria, kun pikemminkin pitäisi opettaa uudet tulijat tämän maan kulttuuriin ja toimintatapoihin. Ruotsissa laitettiin valtavat määrät rahaa Lähi-idästä ja Afrikan maista tulleiden kotouttamiseen ja heidän oman kulttuurinsa tukemiseensa ja lopputulos on, että suuri osa näistä maista tulleista elää edelleen oman kulttuurinsa mukaisesti ja suuri osa jopa toisen polven maahanmuuttajista ei osaa edes kunnolla ruotsia, kun sitä ei opi niissä lähiöissä, joihin nämä eri kulttuurin edustajat on asutettu ja joista suuri osa elää ruotsalaisen yhteiskunnan sosiaaliturvalla. Tämä virhe myönnetään nyt, kun ongelmat ovat niin suuret, ettei niitä noin vain voi korjata eli eri etnisistä taustoista tulleet ovat jengiytyneet ja nämä rikollisjengit nyt polttavat autoja, ryöstelevät ja käyvät kaduilla jengisotaa, jossa jopa sivullisia on kuollut, kun sattuvat olemaan ammuskelujen keskellä. Suomessa vielä voidaan kotouttaa niin, että vaaditaan tulijoilta sopeutumista suomalaisen yhteiskunnan sääntöihin ja oppimaan kieli, eikä rasismin tai muun pelossa jätetä heitä elelemään omien maidensa kulttuurien mukaan kuten Helsingin Itä-keskuksessa tämä kehitys on jo nähtävissä ja jonne muualta Suomesta tulleet maahanmuuttajat hakeutuvat omiensa pariin.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
...kotoutumista ja kotoutumisen tukemista tehdään paikallisvoimin eri järjestöjen, viranomaisten ja oppilaitosten kesken. Kotouttava työ on juurikin perehdyttämistä suomalaiseen kulttuuriin, tapoihin, kieleen ja palveluihin sekä lainsäädäntöön. Maahanmuuttotyö on kehittynyt valtavasti alkuajoista ja mitä paremmin kotoutumista tehdään, sen parempi on alueen elinvoimaisuus. Kansainväliset ongelmat ja turvallisuusuhat ovat todellisia riskejä.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Kannatan Unkarin toteuttamaa pakolaispolitiikkaa. Kaikki Unkariin pyrkivät ohjataan yhteen paikkaan ja jos he ovat kansaivälisten sopimusten mukaan oikeutettuja turvapaikkaan niin ainoastaa he pääsevät maahan. Sama kun olisi Suomessakin niin olisi Mimosallakin tarjota paremmin resursseja ja apua oikeasti sitä tarvitsiville.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut