Keskiviikko, 16. elokuu 2017
Aulis

Missä ovat maakunnan pahimmat tiekuopat - kerro ja kommentoi!

10.03.201618:10
34
  • Kelirikko tekee teihin kuoppia. Kuva: Timo Seppäläinen

Autojen iskarit ja autoilijoiden huomiokyky ovat jälleen koetuksella, kun kevättä kohti lämmennyt sää on paljastanut teissä kuoppia.
Aukkoja asvaltissa on ollut runsaasti ympäri maakuntaa, mutta missä ovat autoilijoiden kannalta pahimmat ja vaarallisimmat reiät? Joko niitä on ehditty peittää öljysoralla?

Entäpä tielle jääneet lätäköt? Missä ovat suurimmat ja syvimmät lammikot? Missä roiskumisvaara on pahin ja kevyen liikenteen väylä liikkujineen lähellä?

Toimitus tekee juttua aiheesta - ilmianna pahimmat tiekuopat ja kuralammikot! Kommentoi tähän tai lähetä sähköpostia uutiset@lansi-savo.fi tai uutiset@ita-savo.fi!

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Savonlinnassa oleva Tanhuvaarantie on äärimmäisen kapea ja vaarallinen. Nyt tiehen on tullut teräväreunaisia kuoppia. Oikeesti korjatkaa pikaisesti! Sillä tiellä liikkuu paljon myös lapsiperheitä.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Joka paikassa missä entisiä kuoppia on täytelty kustannussyistä öljysoralla :-/. Hullun touhua, ensimmäisen täytön jälkeen täytellään uusiksi joka halvatun sateen jälkeen... Mites testaa lätäköitten syvyyttä esim. ajaessasi ohi, jos lätäkkö on iso, niin mitä todennäköisemmin siellä vaanii "iskarin surma". Jalankulkijatkaan tuskin lähtevät mittaamaan "lätäkön syvyyttä" ko. kengät kastuu iloseen ... Korjatkaa se viime syssyllä aloitettu ja "vähän restauroitu" Mikkelin asuntomessujen sisääntuloväytä ts. Pursialankatu. Ruokottomassa kunnossa. Toinen missä oikeasti iskarit on vaarassa on tämä 5 tien Pitkäjärven rampi liikenneympyrä: Mielenkiintoista vilkuilla peräpeiliin ao kohdassa ko joka kerran on hytti täynnä käsiä, jos ei ennakkoon tiedä, jotta Jyväskylän suunnasta tultaessa ja ABC:lle kurvattaessa on OIKEASTI SYVÄ JA TERÄVÄ MONTTU !!!!

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut