Keskiviikko, 23. elokuu 2017
Signe, Varma

Museokahvila Vanha Kassu lopettaa Mikkelissä — paikalle tulee uusi yrittäjä

10.08.201719:15
5
  • vanha kassu lopettaa

    Vanhalla kasarmialueella sijaitsevan kahvilan yrittäjä vaihtuu. Kuva: Risto Hämäläinen

Mikkelin Nuijamiehessä vanhalla kasarmialueella toimivan Museokahvila Vanhan Kassun toiminta loppuu ensi viikon jälkeen.
Luopumiseen on yrittäjä Päivi Vänttisen mukaan useampia syitä. Perheyrityksen arkea ovat pyörittäneet Päivi Vänttinen ja tytär Veera Vänttinen, ja jonkin verran apuna on ehtinyt olla myös päätoimisesti muita töitä tekevä Viki Vänttinen.
Kahden naisen voimin kahvilan pyörittäminen on kuitenkin käynyt liian raskaaksi.
— Ja jos tähän ottaisi ulkopuolisen, pitäisi myyntiä saada huomattavasti suuremmaksi, että pystyisi ketään palkkaamaan.
Päivi Vänttinen lisää, että kilpailukin on Mikkelissä tullut kovemmaksi.
Vänttiset ehtivät pyörittää kahvilaa lähes neljä vuotta.
— Tämä oli meidän suuri haave, ja nyt tämä on tullut kokeiltua. Mukavia asiakkaita on ollut. Meillä on paljon vakioasiakkaita, jotka ovat käyneet melkein joka päivä.

Paikalle on tulossa uusi yrittäjä, mutta sitä kuka hän on, ei Vänttinen voi vielä paljastaa. Hän ei epäile seuraajan mahdollisuuksia menestyä.
— Uskon, että he saavat homman pyörimään, Vänttinen sanoo.
Samalla nimellä uusi yritys ei tule jatkamaan, vaan Museokahvila Vanha Kassu jää historiaan.
Tilojen ulkoasuun sitä vastoin tuskin on tiedossa suuria muutoksia, sillä kyseessä on museosuojeltu rakennus.


 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Ex-asiakas (kirjautumaton)
Kun nyt vaihtuu omistaja, niin ottakaa pois se poliittinen leima jotenkin. Mikkeli on siitä hassu kaupunki, että ihmiset karttavat joitakin paikkoja sen poliittisen väritteneisyyden vuoksi. Tämäkin on ollut demarivärillä varustettu ja ehkä se syynä myös toiminnan hiipumiseen. Tsemppiä uusille yrittäjille.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Ex-asiakas, ai jaa, en minä vaan ole tuollaista, mistä kirjoitat, huomannut. Tosin joillakin on jokin ihme taito nähdä aina erilaisissa asioissa mitä ihmeellisimpiä (ja tosi usein jotenkin omiin pelkoihin) liittyviä asioita, joita muut eivät havaitse, vaikka jopa kuinka yrittäisivät. Omasta puolestani voin olla iloinen ja onnellinenkin. Minä nimittäin näen esimerkiksi tässä kahvilassa pelkästään ihan tavallisen, mutta upean kahvilan, tosi hienossa ympäristössä.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
En myöskään ole havainnut tuollaista "poliittista väriä" ravintolan toiminnassa. On aina ollut ilo käydä Vanhalla Kassulla ja Vänttiset ovat aina olleet ystävällisiä, avarakatseisia ja ruoka maittavan hyvää. Kaikkea hyvää heille vaan uusiin haasteisiin!

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Mutta kun toi eka kirjoittaja on jokapaikan ex-asiakas. Polittisessapoterossaan ikänsä elänyt, ja sinne myös kuoleva. Valitettvasti heitäkin vielä on, mutta onneksi hauta on vienyt jo suurimman osan manan majoille. Ihan hyvä kahvila, mutta vain kesäisin viriili paikka, kuten moni muukin Mikkelissä.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Tuo ex-asiakas on mitä todennäköisemmin niitä Mannerheim vouhottajia jotka eivät pääse eroon toisesta maailmansodasta millään. Mannerheimhän ei ollut demari. Onnea uudelle yrittäjälle.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut