Maanantai, 21. elokuu 2017
Soini, Veini

Musiikki huusi läpi yön kerrostalossa Mikkelissä – syylliseksi paljastuivat Nona-kissan omat bileet: ”Vuokranantaja ei meinannut uskoa”

Päivitetty: 17.04.201719:30
40
  • Kuusivuotias Nona-kissa sai vanhat stereot päälle ja piti 13 tunnin pääsiäisbileet mikkeliläisessä kerrostaloasunnossa.

Mikkeliläisen Eeva-Liisa Tamskin pääsiäismaanantai alkoi tänä vuonna varsin erikoisella puhelulla.
Helsingissä pyhiä viettäneelle Tamskille soitti vuokranantaja, joka ihmetteli asunnosta kuuluvaa kovaa meteliä.
– Vuokranantaja soitti ja kysyi, miksi teillä on niin isot bileet, että musiikki soi täysillä läpi yön, Tamski kertoo.

Tamski oli puhelusta vähintäänkin ihmeissään, sillä koko perhe vietti pääsiäistä kaukana kotoa. Mikkeliläisessä kerrostaloasunnossa oli vain Nona-kissa, jonka ruokkimisesta oli sovittu ystävän kanssa.
– Minä tietysti aamulla ehdin kissan ruokkijaa moittia, kunnes selvisi, että kissa on tosiaankin ainoa, joka asunnossa on ollut.

Musiikki alkoi soida, tai oikeastaan huutaa, kello 22 maissa illalla. Ensin oveen olivat käyneet koputtelemassa naapurit, mutta kukaan ei avannut.
Aamuyöllä naapurit soittivat poliisille, kun meteli ei hiljentynyt tuntikausiin yhtään.
– Poliisit kävivät ovella, mutta eivät viitsineet murtautua, kun ei asunnosta kuulunut mitään muita ääniä, Tamski kertaa.

Kun tilannetta on tänään selvitelty, ei vaihtoehdoksi jää kuin Nona-kissan omat bileet. Tamski kertoo, että kissan kanssa on leikitty ihan pennusta asti punaisella laser-valolla, ja samanlainen virtavalo sattuu olemaan asunnon vanhoissa stereoissa.
– Nona on jahdannut punaista valoa tassulla ja saanut samalla stereot täysille. Muuta mahdollisuutta ei ole, Tamski sanoo.

Kissan juhlat jatkuivat aamuun asti. Kissan ruokkija ehti asunnolle kello 11 ja sammutti stereot. Asunnossa ei ollut mitään omituista, kuten esimerkiksi murtojälkiä, eikä paikalla ollut muitakin kuin Nona.
– Kuusivuotias kissaneiti oli hieman väsynyt, mutta ihmekös tuo, ihmisen iässä se on viisikymppinen eli kyllä 13 tunnit juhlat ovat siihen ikään aika kovat bileet, Tamski nauraa.

Tamski soitti vuokranantajalle pahoittelupuhelun heti, kun sai asiat selviksi. Vuokranantaja ei oikein meinannut uskoa selitystä kissan syyllisyydestä.
– Vuokranantaja kertoi, että on vuokrannut asuntoja vuosikymmeniä eikä vastaan ole koskaan tullut mitään vastaavaa.
Mutta mitä musiikkia Nona soitti koko yön naapureiden iloksi?
– Se ei ole minulle vielä selvinnyt.

Lue myös: 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Rekku (kirjautumaton)
Ei mitään omituista. Koirani katseli kerran televisiota, kun tulin töistä kotiin. Tai sitten se oli vain sattunut rojahtamaan sohvalle unohtuneen kaukosäätimen päälle. Samoin yksi kissa sai hellan päälle, kun tassu lipsahti kissan kävellessä hellan yli. Näin vierestä. Sen takia lapsilukollinen hella tai ainakin sulakkeet pois kokkaamisen loputtua on meillä.

Lähettänyt käyttäjä Elämää kissojen... (kirjautumaton)
Lohdullista kuulla, että muidenkin kissat käyttävät stereoita! Olen itse herännyt keskellä yötä siihen, että radio on alkanut huutaa ja kissoilla on hurjat bileet pahvilaatikon kanssa – taustamusiikkia siis. Murheellisempaa oli se, kun lauloin suihkussa ja kun suljin hanan, kuulin, että kissat olivat laittaneet radion päälle. En laula enää. Keittiössä on kaikkien nappuloiden kisukäyttö on estetty turvallisuussyistä.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Tamski voisi pahoitella asiaa myös naapureilleen, joita asia varsinaisesti koski. Sterot oli ihan väärässä paikassa lattialla, kun elukat pääsee niihin kiinni. Eikä kannata höpöttää mistään bileistä, ei kissa mitään ajatellut.

Lähettänyt käyttäjä Tipu (kirjautumaton)
"En se minä ollut se oli pirkka" :) voi raukkaa, kun syytellään omista bileistä...vuokralaisen olisi pitänyt ottaa tämä huomioon, ennen kun lähti reissuun.

Lähettänyt käyttäjä Varmasti (kirjautumaton)
Hermot olisivat menneet! "– Poliisit kävivät ovella, mutta eivät viitsineet murtautua, kun ei asunnosta kuulunut mitään muita ääniä, Tamski kertaa." Tämäpäs onkin hyvä neuvo jatkoon. Pistä poppi täysille, mutta älä pidä itse meteliä, niin poliisit eivät tule sissään. Voit kiusata naapureitasi jos haluat. Kissan emännälle kunnon huomautus, sillä hänhän on vastuussa koko tapahtumasta! Pelkkä O-HOH ei riitä.

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut