Sunnuntai, 11. joulukuu 2016
Tatu, Daniel, Taneli

Näin luomutuotantoa valvotaan - "Onnistuessaan luomuvalvontaan kuuluminen on kuin laadukas käyntikortti"

13.03.201620:11
  • Heli Ahonen Juvan Muumaasta kertoo valvontapäivässä tuottajan tuntemuksia siitä, miten luomutarkastus meni. Kuva: Taru Hokkanen

Miksi luomutuotantoa valvotaan? Lisääkö valvonta elintarvikeketjun turvallisuutta ja luotettavuutta? Miten eri osapuolet kokevat valvonnan?

Näihin kysymyksiin vastataan torstaina Mikkelin yliopistokeskuksen luomuvalvontapäivässä, jossa käydään läpi luomuvalvonnan perusteita ja toteuttamista.

— Onnistuessaan luomuvalvontaan kuuluminen on kuin laadukas käyntikortti. Se viestii tuotannon ja tuotteen korkeasta laadusta sekä eettisyydestä, Luomuinstituutin tiedotteessa sanotaan.

Päivässä mukana ovat muun muassa ylitarkastaja Beata Meinander Eviran raja- ja luomuvalvontayksiköstä, luomuvalvonnan ja elintarvikelainsäädännön asiantuntija Jaana Elo Koko Palveluista sekä paikallisia luomuvalvonnan ja -neuvonnan asiantuntijoita.

Luomuvalvontapäivä 17. maaliskuuta kello 10 — 15.30 Mikkelin yliopistokeskuksessa.

Lue myös: 

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

09.12. 23:00
09.12. 08:00

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä