Torstai, 27. heinäkuu 2017
Heidi

No nyt on nostalgiaa! Muistatko nämä entisten aikojen mikkeliläiset vaatekaupat?

25.06.201710:30
7
  • Housunlahkeissa oli räyheästi leveyttä kesällä 1974.

Kesän alennusmyynnit käynnistyvät näillä viikoilla. Mutta on sitä tehty vaatekauppaa Mikkelissä ennenkin.

Sen voit todeta kuvagalleriastamme, joka on koottu 1960-, 70-, 80- ja 90-lukujen mikkeliläisestä vaatekauppamainonnasta. Kaikki ilmoitukset on julkaistu Länsi-Savossa ja niissä esitellään kesämuotia.

Timppa, Rebekka, Valioasu, Epo, Pimpula... täällä ne ovat kaikki!

Katso kuvagalleriamme tästä!

Lue myös: 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Markkoja kaivaten (kirjautumaton)
Kehtaavat väittää ettei hinnat noussut euron myötä. Markka-aikana housut olleet saman hintaisia kuin nykyisin euroina, jos tuohon rahaan edes housuja löytää. Kyllä minulle kelpaisi 4-10 euron housut kun nuo markat euroiksi muuttaa.

Käyttäjän Anssi Mikkola kuva
Lähettänyt käyttäjä Anssi Mikkola
Käyttäjä Markkoja kaivaten ottaisi varmasti mieluiten kuukausitulonsakin vuoden 1975 markkasummana. Vuonna 1975 keskipalkka oli noin 2100 markkaa kuukaudessa (350 euroa), josta käteen jäi 1650 markkaa (275 euroa). Nykyään suomalaisten keskipalkka on yli 3600 euroa.

Lähettänyt käyttäjä Moda (kirjautumaton)
Muutin Mikkeliin joskus 80-luvun puolivälissä ja yksi parhaista muotiliikkeistä oli Pusa, jossa omistaja istui sisääntulon vieressä keppinsä kanssa seuraamassa, että asiakkaat varmasti saavat palvelua. En sitten tiedä, millainen työilmapiiri kyseisessä liikkeessä oli, mutta joka tapauksessa palvelu pelasi.

Lähettänyt käyttäjä Ex-mikkeliläinen (kirjautumaton)
Muistan lapsuudesta pula-ajan ja 1950-luvun Kansanpuvun ja Valioasun suuret alennusmyynnit, joihin jonotettiin oven takana. Myös Nojosen, josta kävin äitienpäiväksi ostamassa isän pyynnöstä lohenpunsisen alusvaateparin, jossa aluspaidassa oli silkkikukkia. Nuoruudessani oli Kärki, josta sain kauneimmat leningit ja takit 1960-luvun lopulla. Pusalla pelkäsin käydä tuon vihaisen omistajan takia; hänhän valvoi kassan vieressä keppi kädessä ja puutuolilla istuen.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä