Perjantai, 18. elokuu 2017
Leevi

Nyt haetaan Etelä-Savon sotelle johtajaa - myös monta muuta paikkaa avoinna

25.02.201617:00
10
  • Mikkelin Keskussairaala Etelä-Savon Sairaanhoitopiri

    Etelä-Savon sairaanhoitopiiri muuttuu Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymäksi. Henkilöstöä kuntayhtymässä työskentelee noin 3100. Kuva: Antero Teittinen

Etelä-Savon sairaanhoitopiiri muuttuu Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymäksi 1. maaliskuuta. 
Kuntayhtymän avaintehtävät on nyt julistettu haettaviksi. Johtajan virka tulee avoimeen hakuun. Haku siihen päättyy 18. maaliskuuta. 
Tällä hetkellä sairaanhoitopiirin vt. johtaja on Vesa Vestala. 

Lisäksi muut avaintehtävät laitetaan hakuun sisäisesti. Näitä ovat viiden päävastuualueen johtajan tehtävät, hallintojohtajan, talousjohtajan, henkilöstöjohtajan ja tietohallintojohtajan tehtävät. Sisäisessä haussa on myös kolmen toimistosihteerin tehtävät. Näihin tehtäviin pitää hakea 11. maaliskuuta.
Laajentuvan tehtävän mukainen henkilöstö siirtyy kuntayhtymälle 1.1.2017. 
Kuntayhtymän henkilöstömäärä on noin 3 100 ja liikevaihto noin 300 miljoonaa euroa. Kuntayhtymän jäsenkunnissa on yhteensä noin 103 000 asukasta. 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Aito valinta (kirjautumaton)
Toivottavasti tämä on AITOA HAKUA! Eli, valittaessa arvioidaan oikeasti henkilön kykyä, taitoa ja kansalaiskuntoa; selviytyykö hän tulevasta tehtävästä?? Nykyisten virkamiesten hakiessa tulee arvioida sitä, miten henkilö on pärjännyt / selviytynyt nykyisessä tehtävässään. Onko hän hoitanut tehtävänsä asiaankuuluvalla tavalla esim. viivytyksettä vai onko hän laiminlyönyt tehtäviään? On myös arvioitava sitä, miten hän on pärjännyt henkilöstön kanssa. Eli, onko työntekijöiltä tullut valituksia. Ei pidä olla itsestään selvää, että nykyiset johtajat valitaan entisille paikoilleen, koska tällä tavalla ei saada mitään muutosta aikaan.

Lähettänyt käyttäjä Miksi näin? (kirjautumaton)
Käsittämätöntä ajasta jäänyttä hallintotapaa ja "bresneviläistä systeemiä" Miksi avasitte nämä muut johtajapaikat edes sisäiseen hakuun? Olisitte nimittäneet suoraan nykyiset viranhaltijat töihinsä, vai halusitteko sisäistä työkiertoa? Kyllä on taas niin bresneviläistä systeemiä edustava valinta, että oksettaa. Taitaa olla Mamk& Kyamk yhtymässä sama meininki meneillään. Kuka näitä linjauksia oikein tekee?

Lähettänyt käyttäjä Liian_perinteinen (kirjautumaton)
Nykykäytännön mukaan todellinen johtaja on asiakas, joka valitsee palvelun tarjoajan. Miksi organisaatiota rakennetaan perinteisellä mallilla, ja muodostetaan vanhantyyppinen linja-organisaatio ja rahaa palaa hallintoon, kun rakennetaan monikerroksinen johtamisjärjestelmä ?

Lähettänyt käyttäjä Pekka (kirjautumaton)
Johtajilta vaaditaan tänä päivänä hyvin monenlaista osaamista. Täytyy olla yhteistyökykyinen naapurikuntien kanssa, verkostoitumistaitoinen, hyvä koulutustausta, innovatiivinen, luova, kielitaitoinen, askel edellä kehityksessä, ulospäinsuuntautunut ja paljon muita positiivisia ominaisuuksia. Kateus pois! Löytyykö tälläisiä johtajia Savonlinnasta?

Lähettänyt käyttäjä Heimo Hokkanen (kirjautumaton)
Pitäisi muistaa, että eduskuntamme päättää minkälaiseen järjestykseen hallinto asetetaan kutakin tehtäväkokonaisuutta varten. Nyt kunnissa ja maakuntaliitoissa höyrytään ja kuvitellaan, että niillä toimenpiteillä saataisiin jotakin sementoitua. Häntä ei vieläkään heiluta koiraa.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut