Keskiviikko, 23. elokuu 2017
Signe, Varma

Ota kantaa: Häiritsikö Jurassic Rockista kantautunut musiikki viikonloppuasi?

07.08.201615:45
77
  • Cheek, Jurassic Rock

    Cheekin keikan päätteeksi Jurassic Rockissa nähtiin lauantai-iltana ilotulitus. Kuva: Risto Hämäläinen

Jurassic Rockin desibelit herättivät keskustelua sosiaalisessa mediassa. Mitä mieltä sinä olet, soiko musiikki liian kovalla? Entä haittasiko lauantai-illan ilotulitus?

Äänestä ja ota kantaa kommentoimalla jutun alle.

Häiritsikö Jurassic Rockin melu?


Ei häirinnyt, festarit voivat hyvin olla kaupungissa.0%
Häiritsi, festarit pitäisi siirtää kauemmaksi.0%

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Ei todellakaan häirinnyt vaikka itse keskustassa asun. Cheekin esityksen jälkeinen ilotulitus oli mahtavaa katseltavaa olohuoneen ikkunasta. On hienoa, että tässä kaupungissa järjestetään tapahtumia, jotka keräävät yleisöä ympäri maata. Juuri tätä Mikkeli tarvitsee eikä mielensäpahoittajien uikutusta.

Lähettänyt käyttäjä Musiikin ystävä (kirjautumaton)
Jos meillä on yhdet festarit kesässä kaupungissamme tuomassa elämää, niin kyllä jokaisen pitäisi pystyä se sietämään. Festariviikonloppu ilmoitetaan hyvissä ajoin, joten jokainen voi suunnitella elämäänsä sillä perusteella. Korvatulpat ja kuulosuojaimet päähän, niin voisi kuvitella pystyvän nukkumaankin musiikista huolimatta. Festarit tuovat paikkakunnallemme rahaa ja välilliset vaikutukset majoituksen ja ruokailujen suhteen ovat merkittävät. Nostan hattua järjestäjille, kun ovat saaneet tuotua tapahtuman kaupunkimme kulmille. Kuinka muilla suuria festareita järjestävillä paikkakunnilla selvitään? Ehkä opimme sietämään festareita ajan myötä paremmin.

Lähettänyt käyttäjä Euroja kylään (kirjautumaton)
Näkisin, että kaupunkimme ja palveluyrittäjien kannalta mikä tahansa asia, joka tuo väkeä kaupunkiin on hyvä. Meluhaitta on ainakin tässä tapauksessa varsin tilapäinen. Muutama ilta vuodessa. Festarikävijät jättivät varmasti euroja kaupunkiin ja toivat väriä. Ja eihän sitä tiedä, jos kaupunki on näyttäytynyt miellyttävänä niin tuo uusia asukkaitakin. Kannattaa aina katsoa asioita laajemmin.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Keskustassa asun ja kieltämättä musiikki ja jytke kuului selvemmin kuin esim. viime kesänä, tätä vähän ihmettelinkin. Mutta ei siitä kyllä häiriöksi asti ollut! Kerran kesässä vähän enemmän eloa, so what. Ilotulitusten yöllinen pauke aluksi säikäytti, mutta nuohan oli monin verroin hienommat kun kaupungin uuden vuoden paukut. Ensi vuonna taas!

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Suvivirren kuuntelusta pitää voida kieltäytyä, mutta rokin kuuntelusta ei, jos asuu lähellä konserttipaikkaa. Pitäisikö sekin saada vapaaehtoiseksi niin, ettei kotonaan tarvitsisi kuunnella muuta kuin sitä, mitä haluaa?

Lähettänyt käyttäjä Meteli seis! (kirjautumaton)
En edes tiennyt festareista, mutta ilotulitus puoli kolme yöllä oli liikaa. Heräsin valtavaan paukkeeseen, ja ihmettelin, että onpa ukkonen nyt todellakin suoraan päällä. Järjetön pauke kuitenkin jatkui ja jatkui, piti mennä ikkunaan toteamaan, että se ei olekaan ukkonen. Raketteja en nähnyt, mutta pauke oli kohtuton, kuin tykistökeskitys. Monessa muussakin asunnossa Urpolassa valot syttyivät, joten en ollut suinkaan ainoa joka heräsi. Ei kiitos tällaista ilotulitusta tähän aikaan vuorokaudesta.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
7. elokuu 2016 - 17:17 kommentoineelle: nyt kyllä olet ymmärtänyt tuon suvivirsiasian ihan väärin, eli sen, missä yhteydessä erilaisista asioista voi kieltäytyä ja missä ei. Sotket siis erilaiset asiat pahasti keskenään. Sinun kannattaakin perehtyä tuohon kieltäytymisasiaan vähän tarkemmin, tai oikeammin, ihan perin pohjin niin osaat toimia kansalaisena ja kuntalaisena erilaisissa tilanteissa oikein. - - - P.S. Muuten, jos tuossa konsertissa olisi soitettu suvivirsi, perinteiseen tapaan tai jonakin rokkiversiona, niin niinhän olisi sinun pitänyt se kuunnella vaikka kuinka olisit ilmoittanut ettet halua kuulla sitä.

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut