Perjantai, 18. elokuu 2017
Leevi

Pakettiauto ja rekka kolaroivat Mikkelintiellä Kangasniemellä - nosto haittaa liikennettä myöhemmin

Päivitetty: 22.02.201614:15
22
  • kolari, kangasniemi, liikenneonnettomuus,

    Kylkikolari tapahtui suoralla tiellä noin kuusi kilometriä Läsäkoskelta Kangasniemen suuntaan.  Kuva: Arja Reinikainen

Pakettiauto ja täysperävaunuyhdistelmä kolaroivat maanantaiaamuna Mikkelintiellä Kangasniemellä. Kylkikolari tapahtui suoralla tiellä noin kuusi kilometriä Läsäkoskelta Kangasniemen suuntaan. 

Molemmat ajoneuvot luisuivat ojaan. Ajoneuvoissa oli kuljettajat, jotka eivät loukkaantuneet vakavasti. Kuljettajat kuljetettiin Mikkelin keskussairaalaan tarkastettavaksi.

Hälytys onnettomuudesta tuli kello 6.41. Pelastuslaitos ohjasi liikennettä paikalla. 

- Nyt mahtuu ohittamaan paikan hyvin, mutta jossain vaiheessa maanantaina liikenne katkaistaa nostotöiden ajaksi. Tarkempi aika selviää, kun poliisikin on paikalla, palomestari Joni Himberg toteaa. 

Poliisin tilannekeskuksesta todettiin iltapäivällä, että nosto-operaatio on liikennöitsijän vastuulla. Poliisilla ei ollut tietoa sen ajankohdasta. 

 

Juttuun päivitetty kello 14.15 tiedot nostosta. 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Talvi on ja sen mukaan on ajettu joka vuosi. Ihmetyttää vaan, miten samalla tienpätkällä voi vuodesta toiseen olla niin suuret erot kunnossapidossa. Tänä talvena on Kangasniemen puolella sattunut myös tavallista enemmän kolareita.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Ois joskus mukava nähä ku tienkunnosta vastaava ajelee yhdistelmällä noita kangasniemen teitä...jospa se vähän herättelis...noihinki virkoihin pitäs saada sellasia tyyppejä jolla ois edes vähän hajua esim..raskaankaluston ajamisesta...

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut