Perjantai, 18. elokuu 2017
Leevi

Perussuomalaisten Heinänen eroaa puheenjohtajan paikalta

Päivitetty: 10.01.201620:15
22

Perussuomalaisten Etelä-Savon piirin puheenjohtaja Raimo Heinänen eroaa tehtävästään henkilökohtaisista syistä ja välittömästi.

Hän ilmoitti erostaan perussuomalaisten Etelä-Savon piirihallituksen kokouksessa Otavassa sunnuntaina.

Yhdistysten edustajat sekä kansanedustaja Kaj Turunen kiittivät Heinästä ansiokkaasta yhteistyöstä piirissä ja toivoivat sen jatkuvan tulevaisuudessakin.

Heinänen sai Etelä-Savon käräjäoikeudessa joulun alla syytteet törkeästä kirjanpitorikoksesta ja törkeästä velallisen epärehellisyydestä. Hän on kiistänyt syyllistyneensä rikoksiin.

Piirihallitus päätti kutsua koolle yleisen kokouksen uuden puheenjohtajan valitsemista varten. Kokous pidetään 7.helmikuuta.

Piirin järjestäytymiskokous valitsi 1. varapuheenjohtajaksi Tanja Hartonen-Pulkan Mäntyharjusta, 2. varapuheenjohtajaksi Tauno Frilanderin Pieksämäeltä ja piirisihteeriksi Outi Virtasen Pertunmaalta.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Ehkä vielä tässä yli kolmen vuoden aikana ei kaikki perussuomalaisten kortit ole näytetty, joten turha vielä puhua laskevan auringon puolueesta. Maahanmuutto yllätti jopa Saksan, niin jospa perussuomalaisten johdolla kuitenkin hallituksessa on saatu aikaan näitä turvapaikanhakijoiden käsittelyaikojen nopeuttamisesta ja lyhennetyistä oleskelulupapäätöksistä.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
kun perussuomalaiset menivät hallitukseen, pelkäsin heidän populistisen ja säästöjä ja leikkauksia vastustavan linjansa jatkuvan. Mutta mitä vielä! He ovat osoittautuneet urheiksi vastuunkantajiksi ja realistisen talouslinjan tukijoiksi! Hienoa perussuomalaiset! Anteeksi pahat ajatukseni teistä. Persut on todella myönteinen ilmiö suomalaisessa politiikassa. Ja Timo Soini hyvä johtaja.

Lähettänyt käyttäjä Teknoraatti (kirjautumaton)
Perussuomalaiset ovat hallituksessa, joten nyt kiirehtimään viestiä Saksaan ja muihin Euroopan maihin, että Suomi ei ota enää yhtään turvapaikanhakijaa, jotka pyrkivät Unionin alueelta Suomeen. Ja mitä perussuomalaiset voivat tehdä, on pistää rajat kiinni ja käännyttää joka ikinen, joka pyrkii naapurimaista Suomeen. Ahvenanmaa ei ole ottanut yhtään turvapaikanhakijaa, joten sinne vain täältä mantereelta jo tulleita turvapaikanhakijoita tai oleskeluluvan saaneita siirretään sinne, koska tällaisessa tilanteessa sielläkään ei saa olla mitään eri oikeuksia olla ottamatta vastaan hädänalaisia. Ja tähän perussuomalaiset voivat vaikuttaa ilman että kysellään asioita Migriltä tai sisäasianministeriön kansliapäällikkö Päivi Nergiltä mitään, kun hän muutenkaan tunnu olevan muutenkaan tehtäviensä tasolla. Jos näihin ei tämän hallituskauden aikana pysty vaikuttamaan, niin todella silloin voi sanoa puoluetta tähden lennoksi.

Lähettänyt käyttäjä Harmi (kirjautumaton)
Hyvä mies meni jäähylle vaikka oikeuslaitos ei ole edes tuomiotaan antanut. Muissa puolueissa ollaan johtopaikoilla vaikka minkälaista syytettä olisi niskassa. Mutta Raimo uhrasi itsensä muiden takia, hatunnosto.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Kansliapäällikkö Nerg ei tehtäviensä tasolla??? Hän on osoittanut olevansa erittäin asiantunteva ja napakka. Olen nähnyt useita hänen haastattelujaan sekä ihaillut asiantuntemuksen ja selkeyden tasoa niissä. Ihmettelen suuresti päinvastaisia kommentteja.

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut