Perjantai, 18. elokuu 2017
Leevi

Puumalaan tulee ensi vuonna kolme uutta virkaa

13.12.201620:15
12
  • Puumalassa työskennellään ensi vuonna uusissa viroissa. Kuva: Rebekka Katko

Ensi vuonna Puumalan kuntaan perustetaan kolme uutta virkaa. Kunnanvaltuusto päätti asiasta maanantaina.
Hallintopäällikkö vastaa ensi vuoden alusta lähtien kunnan hallinto- ja talouspalveluista. Tehtävään kuuluu myös kunnanhallituksen ja lautakuntien pöytäkirjanpito ja kokoushallinnon järjestäminen. Lisäksi hallintopäällikkö vastaa asiakirjahallinnasta.
Ruokapalvelupäällikkö vastaa puolestaan ruoka- ja puhtaanapitopalveluista ja maankäyttöteknikko kaavoitus- ja mittaustoimesta.
Lisäksi matkailu- ja kulttuurisihteerin virkanimike muutetaan markkinointipäälliköksi ja teknisen toimen toimistosihteerin virkanimike asuntosihteeriksi.

Lue myös: 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Nuapur (kirjautumaton)
Alkaa Puumalassa vahva talous tehdä tehtävänsä ja hallinto turpoaa kuin pullataikina. No, Sote porsaan kotiin ajaa ja viimeistään 2019 ihmetellään valtionosuuksien dramaattisesti pudotessa, että miksi meillä on näin paljon väkeä suhteessa tuloihin ja aletaan potkia porukkaa pihalle. Toivottavasti johtoportaasta.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Varmasti välttämättömiä ja tarpeellisia..pitäähän kunnassa virkoja olla. Pari projekti-ja kehitysjohtajaa ja tietenkin sihteeriä on varmaan myös pian tarpeen. Eikä se ole kunta eikä mikään jos ei yhtään koordinoijaa ole! Niin milloinkahan nuo hakuun tulevat, lehteen varmaankin?

Lähettänyt käyttäjä Kunnanjohtaja M... (kirjautumaton)
Lämmin kiitos kommenteista ja asian seuraamisesta. Jotta kenellekään ei jäisi väärää kuvaa, niin kyseessä on aiemmin työsuhteessa tehtyjen tehtävien muuttaminen virkasuhteisiksi kunnan organisaatiouudistuksen mukaisesti. Eli hallinto ei ole turpoamassa pullataikinankaan vertaa, vaan oikeastaan päinvastoin. Henkilöstön määrä ei siis tämän muutoksen johdosta kasva. Virkojen täyttömenettelystä on kunnanhallitus puolestaan jo aiemmin päättänyt.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Hallintorakenne on ollut samanlainen ainakin viimeiset 30vuotta. Asukasluku on painunut samanaikaisesti puoleen. Digitalisointi on keventänyt rutiineja. Nyt olisi korkea aika, kun vielä sotekin poistuu kunnalta laittaa rakenteet uusiksi ja keveiksi. Nuo virkanimikkeet ovat pelkän byrokkratian pyöritystä varten. Resurssit tulisi suunnata kehittämiseen, sillä nykyisellä uinailulla ja paperien pyörittelyllä kunnasta häviää loputkin asukkaat ja yksityiset palvelut 5-10 vuoden sisällä, mikä tietää kunnan loppua. Herää kysymys onko kunnanjohtajallakaan visiota 10 vuoden päähän vai meneekö aika hakiessa muualle tietovisailujen lomassa.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Naurettavaa kikkailua. Muutetaan työsuhteet viroiksi, niin voidaan palkkoja nostaa. Ulkopuolisilla ei ole asiaa noihin virkoihin. Miten ihmeessä pienessä kunnassa tarvitaan päälliköitä läjäpäin???

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut