Perjantai, 18. elokuu 2017
Leevi

Rahulan koululle armonaikaa - näin lautakunta äänesti ratkaisusta!

25.02.201621:44
5
  • Rahula

    Rahulan koulussa on 60 oppilasta. Kuva: Antero Teittinen

Rahulan koulu Mikkelissä sai vuoden armonaikaa. Kasvatus- ja opetuslautakunta päätti esittää kaupunginhallitukselle ja -valtuustolle, ettei koulua lakkauteta ensi elokuun alussa, vaan asiaan palataan vuoden 2017 talousarviokäsittelyn yhteydessä. 
Sivistystoimenjohtaja Virpi Siekkisen esitys koulun lakkauttamisesta jo ensi elokuussa sai taakseen kokoomuksen Jyrki Koivikon ja Eeva Vihermäen.  
Lautakunnan puheenjohtaja Osmo Ukkosen (sd.) tekemän vastaesityksen taakse asettui yhdeksän lautakunnan jäsentä.

Lautakunta käsitteli kouluasian lisäksi myös varhaiskasvatusta. Kokous venyi useiden tuntien mittaiseksi. 

Rahulan koulussa on 60 oppilasta. Suunnitelman mukaan Rahulan koulun oppilaat olisi siirretty kaupunkia lähempänä olevaan Sairilan kouluun, jossa on oppilaita 121.

Lue myös: 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Helvetillä uhka... (kirjautumaton)
Käyttäjälle 7:02. Uhkaileminen ikuisella kadotuksella helvetin tulimeressä, missä mato ei kuole eikä tuli sammu ja hampaiden kirskunta on ikuista, on rumaa ja alatyylistä. Ehkä liikuttavaa ja populismin pöhöttämää kyläkoulutempoilua voi käydä muillakin ilmaisuilla?

Lähettänyt käyttäjä persheraa (kirjautumaton)
Ei nyt sotketa sitä Koivikon hallia tähän koulujen lopetukseen. Se päätös on nyt tehty, että Mikkelissä on rahaa halleihin. Se nyt vaan on niin että tässä tilanteessa jonkun muun täytyy säästää ja näitä säästökohteita on etsimässä parhaat meidän valitsemat poliitikot.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Hallin vuosittaiset ylläpitokustannukset noin miljoona euroa ja sr on se kaupungin osuus mutts talouden pelastaa kyläkoulun lakkautuksesta saatu vuodittsinen hyöty, sata tuhatta euroa. Haloo päättäjät, jokin ei nyt täsmää. ... onko matematiikka noin heikoissa kantimissa, kysyn vain.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut