Keskiviikko, 16. elokuu 2017
Aulis

Rakennustyöt vähentyivät Itä-Suomessa

10.03.201621:30
10
  • Rakennusalan työttömyyskassan mukaan rakennusalan työt ovat vähentyneet Itä-Suomessa. Kuva: Tanja Rihu

Rakennusalan työttömyyskassan tuoreimpien tilastojen mukaan työt ovat vähentyneet selkeästi Itä-Suomessa, Kymessä, Kainuussa ja Lapissa.

Työt keskittyvät yhä enemmän kasvukeskuksiin kuten Uudellemaalle, Ouluun, Pohjanmaalle tai Turun seudulle.

Kassan mukaan rakentajien työttömyys väheni tämän vuoden helmikuussa koko maassa 1,2 prosenttia viime vuoden vastaavasta ajankohdasta. Itä-Suomessa työttömyys lisääntyi 0,6 prosenttia.

Helmikuussa sai ansiosidonnaista päivärahaa 12 500 rakentajaa.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Helsinkiin suunnitellaan 200 000 uutta asuntoa. Tämä tarkoittaa, että päättäjät aikovat pakkosiirtää väestöä pääkaupunkiseudulle lakkauttamalla palveluita ja työpaikkoja muualta Suomesta. Sote "uudistus" on oiva esimerkki, miten pakkosiirto Hell-sinkiin aiotaan toteuttaa. Takana on rahamiesten ja päättäjien "mafia", joka tällä tavoin haluaa keinotekoisesti nostaa maan ja kiinteistöjen hintoja pääkaupunkiseudulla rikastuakseen. Ihmiset joutuvat muuttamaan Hell-kaupungin harmaaseen lähiöön ja kitumaan tuntikaupalla kehäteiden savuisissa ruuhkissa aamuin illoin. Tuntuu aika järjettömältä maassa, jossa olisi tilaa ja lääniä asua ja rakentaa? Pirullisinta pääkaupunkiseudulla ovat ajallisesti pitkät etäisyydet, eri palveluiden välillä. Tunnissa ei lähiöstä kipaista keskustaan asioille. Tavoitteena ihmisten ajattamisella lieneekin, mahdollisimman suuri polttoaineiden kulutus ja helvetillinen höyrypilvi tuon ihmistunkion ylle?

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
"Jos ei Venäjän kauppa kulje ei toimi mikään ,kiitos taas Eu. Milloikahan toi tajutaan" Kyllä ne tajuaa, mutta eivät välitä. Valtiovarainministeri haluaa leikkiä Amerikkaa, vaikka valtion kassa ammottaa tyhjyyttään. Tavoitteena lieneekin putsata kaikki, mitä Suomesta on vietävissä ja siirtää rahat ulkomaille liippareiden taskuun. Meno on kuin Venäjällä Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen; kaikki vie konkurssipesästä sen minkä irti saa. Kukaan ei yritäkkään ajatella yhteistä etua.

Lähettänyt käyttäjä antsu (kirjautumaton)
Samaan aikaan ulkomaalaiset yhtiöt käyvät keskenään kauppaa suomalaisten kansallisomaisuudesta, meinaan näitä kanadan ja ruotsin välistä kaivoskauppaa, suomalaiset katsoo hiljaa vierestä kun kansallisomaisuutta viedään ja kaivosta louhii renkinä suomalainen.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Kaivostoiminta suomalaisin omistajin ei tule Suomessa ikinä onnistumaan, täällä on kateus ja luonnonsuojeluliitto vihreiden politikkojen äänitorvena. Kohta huomaatte miten kevitsankin kaivos tuottaa, kun ruotsalaiset pääsevät rattaita pyörittämään. Suomi on lillukanvarsissa rähmällään, poliitikot valitaan missi-ja laulukilpailuista, ja vihreät soittaa pilliä.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut