Keskiviikko, 16. elokuu 2017
Aulis

Raskas liikenne on seis - Koivukannassa korjataan kalturia

03.02.201613:59
2
  • Koivukannan lossi ,lossiliikenne

    Koivukannassa korjattiin keskiviikkona kalturia. Kuva: Soila Puurtinen

Savonlinnan Koivukannan lossille annettiin keskiviikkona liikennerajoitus. Henkilöautoliikenne kulkee normaalisti mutta raskaampaa liikennettä ei kyytiin oteta.

– Saaren puoleisesta kalturista korjataan pientä nirhaumaa. Tämä on ihan normaalia korjaustoimintaa, sanoo väylää operoivan Suomen Lauttaliikenne Oy:n eli Finferriesin liikkennejohtaja Matti Markkanen.

Markkanen korostaa, että korjaukseen ei liity sen suurempaa dramatiikkaa.
– Kaikenlaista voi sattua ja sattuukin, myös erilaisia kunnostuksia ja parannuksia toisinaan tehdään ihan normaalisti.

Markkasen mukaan liikennöinti palautuu normaaliksi tämän päivän aikana. Finnferries tiedottaa katkoksista nettisivuillaan. Keskiviikkona huutomerkki oli kuuden lautan kohdalla 44:stä.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Ei oppi ojaan kaada (kirjautumaton)
Piti oikein suomenkielen sanakirjasta tarkistaa mitä murresana kalturi sinällään tarkoittaa. Sain lisää kansansivistystä kuin kansakoulussa sillä eivät edes sanakirjat ja kuukkelit tunteneet koko sanaa. Asiayhteydestä ja kuvista päättelin sanan tarkoittavan yleisesti tunnettua ponttooni(siltaa) tai siihen verrattavaa rakennetta laitureiden ja siltojen yhteydessä. Hakukoneiden kautta päätyy jonnekin toiselle kielialueelle joten asiayhteys katoaa bittiavaruudessa. Näin opin, että kannattaa lukea sanomalehtiä.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut