Maanantai, 21. elokuu 2017
Soini, Veini

Savonlinnalaislähtöinen Emmi Arveli jatkoon Miss Rock -kisassa

Päivitetty: 24.02.201616:15
10
  • Savonlinnalaislähtöinen Emmi Arveli uskoo rock-asenteensa riittävän vaikka kilpailun voittoon asti. Kuva: Henri Juvonen. (Kuvaa rajattu alkuperäisestä.)

Savonlinnalaislähtöinen Emmi Arveli jatkaa Miss Rock -kisassa. Hän pääsi kilpailun semifinalistien eli 15 parhaan joukkoon.

Naiset valittiin semifinaaliin testariäänestyksellä.

Emmi sai 3.78 prosenttia äänistä. Hän asuu Helsingissä nykyään ja on ainoa helsinkiläinen semifinalistien joukossa.

Miss Rock -kilpailu on pidetty tätä ennen kolmena vuonna.

Voittajalle on tiedossa edustustehtäviä ja keikkatyötä muun muassa juontajana esimerkiksi festareilla ja risteilyillä.

Arveli on kotoisin Savonlinnasta. Hän kirjoitti ylioppilaaksi lyseon lukiosta vuonna 2010. Nykyään hän on töissä myymäläpäällikkönä Glitter-myymälässä Helsingissä.

Uutista on päivitetty 24.2. kello 16.20.

Lue myös: 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Kantapää säätiölle. Olet oikeassa mitä tuli semifinalistien äänestykseen, eli textviesti äänestys!!! Mutta jatkosta 15 ehdokkaasta 10 finalistia valinnan tekee tuomaristo. Eli kaveriporukan äänet ei vaikuta;) siinä ratkaisee neitojen omat ominaisuudet!

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Emmin asenteesta kertoo paljon sekin, kun hän vastaa kommentteihin. Edustustehtävissä ja keikkatyössä tarvitaan juurikin sitä huomaavaisuutta, "silmää" sekä tilanne tajua. Emmi on upea rokkimimmi, nyt tsempataan - ja joukolla :)

Lähettänyt käyttäjä Emmi (kirjautumaton)
Kaveripiirin laajuus ja se, kuinka itseään markkinoi vaikuttaa varmasti siihen kuinka paljon karsintaäänestyksessä ääniä sai :) Oon syvästi kiitollinen kaikille, ketkä jaksoi äänensä mulle laittaa!Tästä eteenpäin mennään kuitenkin tuomariston eteen ja siellä sitten vaikuttaa suuresti oma persoonallisuus ja asenne. Kiitos kommenteista ja kannustuksesta, yritän mahdollisimman moneen saada vastattua!

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut