Keskiviikko, 23. elokuu 2017
Signe, Varma

Startup Sauna Mikkeliin — ohjelma ponnahduslauta nuorille yrityksille

10.08.201713:15

Nuorille yrityksille on tarjolla valmennusta saunamahdollisuuden kera, kun Startup Sauna pysähtyy Mikkelissä maanantaina 28.8.
Kenkäveron rantapaviljongissa pidettävä englanninkielinen tapahtuma on osa kasvuyrityskiihdyttämö Startup Saunan projektia jalkautua koko maahan etsimään lupaavia kasvuyrityksiä.
Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi etsinnässä on 100 parasta nuorta yritystä Helsingin ulkopuolelta.
— Slushin myötä Helsingistä on muotoutunut vuosien varrella kasvuyritysliikehdinnän napa, sen on ollut parrasvaloissa liian kauan. Suomesta löytyy muualtakin lupaavia kasvuyrityksiä, kertoo Startup Saunan markkinointijohtaja Jan Bubienczyk tiedotteessa.
Alkusyksyn aikana on tarkoitus vierailla 14 eri kaupungissa. Mukana kulkevat vaihtuvat mentorit, jotka Mikkelin tilaisuudessa ovat Mike Bradshaw, Jarmo Kuusivuori ja Kasper Suomalainen.
Lisäksi järjestäjien mukana matkustaa oikea sauna, jossa on mahdollisuus saunoa valmennustapahtumien jälkeen.
Suomi-kierroksen jälkeen sadan joukosta valitaan parhaat yritykset, jotka pääsevät Startup Saunan seitsemän viikkoa kestävään kiihdyttämöohjelmaan.
Ohjelmassa keskitytään muun muassa asiakkaiden hankkimiseen ja rahoituksen etsimiseen.
— Tämä on suomalaisille firmoille paras hetki tulla ohjelmaan, sillä se huipentuu Slushiin, jossa mukana ovat maailman suurimmat rahastot ja merkittävimmät lahjakkuudet, kertoo toimitusjohtaja Karolina Miller.
Parhaiten pärjänneet yritykset viedään Slushin jälkeen tutustumaan ulkomaisiin markkinoihin.
Startup Saunan ohjelmat ovat yrityksille maksuttomia.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut