Sunnuntai, 20. elokuu 2017
Sami, Samuli

Suur-Savo siirtää konttorityöt Kajaaniin — Mikkelin toimistotyöntekijöille tarjotaan työtä muissa tehtävissä

07.04.201717:07
58
  • Osuuskauppa Suur-Savon Mikkelin toimistotyöntekijöille tarjotaan muita kaupan työtehtäviä.

Osuuskauppa Suur-Savon konttoritoimintojen yt-neuvottelut ovat päättyneet. Neuvottelujen syynä oli se, että Suur-Savo on päättänyt siirtää lähes kaikki konttoritoiminnot Kajaaniin SOK:n palvelukeskukseen.
Mikkelissä on järjestelyjen jälkeen konttorityötä vain 1,5 henkilölle.

Kun yhteistoimintaneuvottelujen käynnistämisestä ilmoitettiin, ne koskivat  koskivat 13 työntekijää. Neuvottelujen aikana jotkut ovat hakeutuneet toisiin tehtäviin. Neuvottelut koskivat viime vaiheessa 10 henkilön työtehtäviä.
— Heidät kaikki pystytään työllistämään kaupan puolen tehtävissä, kertoo talousjohtaja Ari Miettinen

Työntekijöiden on vastattava 18. huhtikuuta, ottavatko he vastaan heille tarjotut uudet työtehtävät.

SOK:lla on Kajaanissa palvelukeskus, jonne S-ryhmä ja alueosuuskaupat ovat keskittäneet hallinnon ja asiakaspalveluiden tukitoimintoja.
 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Porukkaa pihalle ei edes tuotannollisesta, taloudellisesta(takana kautta aikan toiseksi paras tulos) vaan johto on päättänyt. Sitten samaan hengenvetoon johto on huolissaan paikallisesta ostovoimasta.Hei haloo järjen valo!

Lähettänyt käyttäjä hahhaaaaa...... (kirjautumaton)
Kirjanpidon ammattilaisille tarjotaan kaupantöitä. Tuo on vitsi. Irtisanomiset SS on päättänyt. ei tuotannollisista, eikä varsinkaan taloudellisista syistä(takana kautta aikaina toiseksi paras tulos) Ei pidä johdon enää mennä laukomaan että ollaan huolissaan paikaliisesta ostovoimasta kun itsekkin sahaa oksaa itse omalla esimerkillä vie osan rahoistaan toiselle paikka kunnalle. Yhdyn täysin Asiakas omistajan kommentteihin. Missä loistaa järjen valo Suur-savossa? ei ainakaan johdon viime aikaisissa lausunnoissa ja teoissa.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Kommentoijat, no senkus äänestätte jaloillanne! Tosin ette ymmärrä liiketoiminnasta yhtään mitään, mutta äänestämään vaan. Sitä paitsi, jokainen yritys ajattelee omaa tuottoaan. Jos teillä olisi firma, niin olisitte konkurssissa alta aikayksikön. Sellainen on teidän tietotaitonne yritystoiminnasta. Muuten, teidän ajattelutapanne ja periaatteidenne mukaisesti te varmastikin etsitte päivittäin sen kalleimman huoltoaseman, josta ostatte autoonne polttoaineen!

Lähettänyt käyttäjä Osuuskaupan Helmi (kirjautumaton)
Kirjanpidon ammattilaisille tarjotaan kaupantöitä: Mikäs siitä vitsin tekee, että kauppaan pääsee töihin? Sinun kommenttisi on vitsi! Jos oikeasti on töitä vailla luulisi, että mikä tahansa työ kelpaisi.

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut