Maanantai, 21. elokuu 2017
Soini, Veini

Taksi Mikkeli muuttaa nimensä Let´s Go Taksiksi — mitä mieltä olet uudistuksesta?

20.04.201710:27
22
  • Takseille Valopilkku-sovellus käyttöön

    Mikkelin taksien brändi uudistuu. Arkistokuva. Kuva: Jaakko Avikainen

Mikkelin Ulataksi Oy uudistaa brändinsä. Taksi Mikkeli -nimen tilalle brändinimeksi tulee Let´s Go Taksi, yhtiö tiedottaa.

Uudistuksella Mikkelin Ulataksi haluaa erottua yleisestä taksi-ilmeestä ja tuoda asiakkaille uusia palveluja. Brändin suunnittelussa on ollut mukana mainostoimisto Kixit Oy.

 

Mikkelin Ulataksi Oy on myös laatinut laatukriteerit, joihin jokainen yhtiön väreissä toimiva autoilija ja kuljettaja on sitoutunut. Kehitteillä on myös uusia hinnoittelumalleja ja tuotepaketteja yhteistyökumppaneiden kanssa.

— Let’s Go Taksin tavoitteena on saada ihmiset liikkumaan enemmän tapahtumissa ja käyttämään kotikaupungin tarjoamia palveluja, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

 

Ensimmäinen hinnoittelukokeilu koskee vappuviikonloppua, jolloin keskustan ja tietyn kaupunginosan välinen matka taittuu kiinteällä hinnalla. Mikkelin kaupunkialue on jaettu kolmeen vyöhykkeeseen, joiden sisällä olevia kaupunginosia hinnoittelu koskee. Hinnoittelu on voimassa viikonloppuisin lauantaisin ja sunnuntaisin ilta-aikaan kello 16—24.

 

 

Onko Let´s Go Taksi mielestäsi onnistunut nimi?


Kyllä.0%
Ei.0%

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
”Uudistuksella Mikkelin Ulataksi haluaa erottua yleisestä taksi-ilmeestä ja tuoda asiakkaille uusia palveluja.” - Mitähän nämä uudet palvelut ovat? Ruohonleikkausta, siivousta, lastenhoitoa, vai mitä? Ehkäpä asiakkaan laukkujen ja muiden kantamusten kantamista kodin ovelle tai eteiseen? Uusi hinnoittelumalli ei ole palvelua, vaan uutta hinnoittelua. Myöskään ”erottuminen yleisestä taksi-ilmeestä” ei ole palvelua.

Lähettänyt käyttäjä just joo :) (kirjautumaton)
Eikös "Saattaahan tuo pirssi tulla tahi ei ootelkoo rauhas" olis luvannu savolaista taksia paremmi, ei kaikkea tarvi Lontoon kielestä matkia olkaa reilusti sudeettisavolaisia

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
"Vain kaksi sanaa: Let's go" suoraan käännettynä: "Vain kaksi sanaa: "mennään". Miksi pitää tehdä asioista monimutkaisempia ja vaikeampia, kuin ne ovat? "Vossikkakin" ois parempi nimi savolaiseen suuhun. Ärsyttää tämä Amerikan tunkeminen joka paikkaan. Onko ulkomaalaiset desantit taas asialla? Puhukaa suomea!

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Järjetöntä! Mikähän siinä on ettei täällä Etelä-Savossa voi olla kohta millään firmalla suomenkielistä nimeä. Kai täällä edelleenkin on enemmistö suomenkielistä. Vai onko niin, ettei täällä tavallisen kansan kuulukaan enää pärjää omalla äidinkielellään, vaan pitäisi osata englantia.

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut