Maanantai, 21. elokuu 2017
Soini, Veini

Timo Welsby Mikkeli Areena Oy:n toimitusjohtajaksi

24.02.201612:27
23
  • Mikkeli Areena Oy:n  toimitusjohtajaksi on valittu kasvatustieteiden maisteri Timo Welsby, Kuva: Mikko Kontti

Mikkeli Areena Oy:n  toimitusjohtajaksi on valittu kasvatustieteiden maisteri Timo Welsby, 41, Vuokatista. Welsby aloittaa toimitusjohtajana 1.4.2016 alkaen.

Timo Welsby on tehnyt pitkän uran Vuokatin Urheiluopistossa. Hän on toiminut urheiluopiston rehtorina viimeiset seitsemän vuotta, vastaten viimeisimpinä vuosina myös myynti- ja markkinointipäällikön tehtävistä. Lisäksi hän on toiminut urheiluopiston koulutus - ja vapaa-aikakeskuksen johtajana sekä liikuntamatkailun kehittäjänä. Ennen tätä Welsby toimi mm. liikunta-alan yrittäjänä.

Koulutukseltaan Welsby on kasvatustieteiden maisteri ja viimeistelee parhaillaan Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulussa Executive MBA (Executive Master of Business Administration) koulutusohjemaa, joka on suunnattu johtajille ja asiantuntijoille. Tämän lisäksi hänellä on liikunnanohjaaja ja urheiluhierojan koulutus sekä muita liikunta-alaan liittyviä koulutuksia.

- Timo Welsby on hankkinut Vuokatin Urheiluopistossa monipuolista osaamista niin koulutuksen, matkailun, kunto- ja huippu-urheilun kuin tapahtumajärjestämisen saralta. Hänellä on hyvät edellytykset Mikkeli Areenan toimitusjohtajan tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen, toteaa hallituksen puheenjohtaja Jyrki Koivikko.

- Työvuodet ovat tuoneet kokemusta ja laajan yhteistyöverkoston, mutta osaamisen lisäksi tarvitaan myös intohimoa. Mikkeli Areena on poikkeuksellinen ja valtakunnallisesti merkittävä investointi, johon tartun mielelläni yhteistyössä alueen toimijoiden kanssa, Welsby kertoo.

Welsby on alun perin kotoisin Varkaudesta, mutta savolaisista juurista huolimatta yllättäen Iso-Britannian kansalainen.

- Iso-Britannian kansalaisuuden olen saanut isältäni, joka teki oman työuransa teollisuuden parissa Varkaudessa.

Uutista päivitetty kello 12.29.

Lue myös: 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Kaupungilla liikkuu huhu, että valittava henkilö edustaa yhtä Areenan rahoittajaorganisaatiota ja että hänellä on Mikkelissä suora ammatillinen kytkös Areenan hallituksen jäseniin. Nimeä ja organisaatiota en viitsi mainita. En itse kuitenkaan usko tässä tapauksessa mihinkään salaliittoteorioihin tai hyväveli -järjestelyihin. Areenan hallituksessa istuu monialainen, strategista näkemystä omaava huippuosaajien joukko, joten uskon että tehtävään valitaan ammatillisesti pätevin henkilö, jolla ei ole mitään kytköstä Areenan hallitukseen tai sen rahoitukseen. Kyse on kuitenkin aivan ainutlaatuisesta hankkeesta.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
No nyt! Mahtavaa, että valittiin henkilö kaupungin ulkopuolelta. Taas jälleen hyviä uutisia Mikkeliin! Hienoa asua kaupungissa, joka kehittyy ja kasvaa ennakkoluulottomasti eikä kyräile naapurikaupunkeihin! Pieksämäellä tuntuu olevan samanlainen pöhinä alkanut, mahtavaa!

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
On ainakin aikaa suunnitella vielä toimintoja. Mutta kuinka on niiden luvattujen kulttuuri- ym. tapahtumien laita? Taitaako Timo niidenkin verkostot? Kuinkahan hänen palkanmaksunsa järjestyy? Kaupunki, Mamk (tai siis Xamk kohta) vaiko Nuoriso-opisto maksaa?

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut