Keskiviikko, 23. elokuu 2017
Signe, Varma

Tulvivia katuja ja viemäreitä — lukijoiden kuvissa ja videoissa näkyy Mikkelin vedenpaisumus

06.08.201718:50
6
  • Vesi nousi kaduille Mikkelissä. Kuva Katri Rosenblad.

  • Vesi nousi kaduille Mikkelissä. Kuva Katri Rosenblad.

  • Vettä tuli myös viemäreistä ylöspäin. Kuva Viivi Kuismala.

  • Vesi nousi kaduille Mikkelissä. Kuva Niilo Sänkiniemi.

Mikkelin kadut tulvivat sunnuntaina monin paikoin. Viemärit eivät enää jaksaneet vetää aamupäivällä alkanutta ja neljän aikaan tihentynyttä sadetta. 

Länsi-Savon lukijat kuvasivat vedenpaisumusta. 

Lue myös: 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Digikuvia vuode... (kirjautumaton)
Oikea kuvausasento on pääsääntöisesti niin, että kännykkä käännetään vaaka-asentoon. Nuo pystykuvat ja varsinkin -videot ovat erittäin rasittavaa katseltavaa. Kannattaisi joskus siirtää digikuvia esim. tietokoneelle ja sitten katsella, miltä kuvat näyttävät!

Lähettänyt käyttäjä Aina pielessä (kirjautumaton)
Mutta kun talvella sataa lunta ja paljon ja se on vääränlaista. Pitäisi olla kevyttä lunta, mutta onkin raskasta. Aurataan aamuyöstä, tai ei aurata ollenkaan, tai sitten satamisesta on mennyt pitkään eikä taaskaan ole aurattu, tai lumet on työnnetty pihan kulkureitille juuri, kun itse on saanut kolattua koko pihan. Ja joutuu maksamaan toistenkin lumien aurauksen veroistaan. Kyllä niiden pitäisi maksaa enemmän, joiden kadulle sataa enemmän lunta. Jospa sittenkin ottaisi tämän vedenpaisumuksen, vaikka viemärit eivät vedä, kun oli se Jurassic rock. Siellä kävijät, kun eivät maksa verojaan eivätkä vesimaksujaan vaan pitää kunnon ihmisten maksaa heidänkin puolestaan. Juovat vaan, soittavat sitä musiikkiaan, sotkevat kaiken ja turmelevat pellot.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut