Torstai, 27. heinäkuu 2017
Heidi

Tuttu paikka, uusi ravintola - Sataman Valot avasi Ristiinassa

16.03.201610:00
3
  • Sataman Valojen katossa on kompassiruusu. Kuva: Maija Mehtälä

Ristiinan Brahentiellä avasi maanantaina ovensa uusi ravintola Sataman Valot. Samassa osoitteessa Brahentie 16:ssa toimi Sataman valot viimeksi vuonna 2012.


Nyt avattua ravintolaa johtaa Ville Seitomaa. Hänen mukaansa sisällä ei ole jälkeäkään tiloissa viimeksi toimineesta Bar Footlesta. Uusi Sataman Valot on rakennettu kahden kuukauden kuluessa täysin tyhjään tilaan.
Seitomaan mukaan uusi Sataman valot on ilmeeltään aika paljon valoisampi kuin joulukuussa 2013 lopettanut Bar Footle. Somisteet ovat satama-teemallisia.


Seitomaa haluaa, että Sataman Valoista tulisi helppo paikka poiketa. Kesään mennessä valmistuu keittiö, ja kesällä ravintolassa palvellaan myös ruokailijoita.
Seitomaan mukaan Sataman Valot omistaa osakeyhtiö, jonka osakkaina on useita ristiinalaisia. 


Sataman Valojen avajaisjuhla on lauantaina. 
— Tervetuloa, toivottaa Ville Seitomaa.

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä vieras muualta (kirjautumaton)
Taas nähtiin, mitä yhteistyöllä kylällä on saatu aikaan. Yhden miehen innostuksesta, syntyi osakeyhtiö, jonka tavoitteena oli saada Ristiinaan Sataman Valot uuteen loistoon ja toivottavasti hyvä ruokapaikka. Onnea ja menestystä!! Avajaisissa riitti tungokseen asti väkeä!

Lähettänyt käyttäjä Karjalan tyttö (kirjautumaton)
Olen iloinen Ristiinalaisten puolesta, että kylällä löytyy innostusta uuden aloittamiseen! Yhden miehen unelmasta se kaikki lähti. Toivon Onnea ja Menestystä Sataman Valoille!

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut