Perjantai, 18. elokuu 2017
Leevi

Vielä ehdit allekirjoittaa OKL:n tukiadressin - nimiä kerätään sunnuntaihin saakka

Päivitetty: 11.03.201619:15
10
  • Huoli opettajankoulutuksen säilymisestä Savonlinnassa on saanut jo lähes 8 600 ihmistä kirjoittamaan nimensä joko sähköiseen tai paperiseen adressiin. Kuva: Soila Puurtinen

Opettajankoulutuksen säilyttämistä Savonlinnassa vaativaan nettiadressiin on tähän mennessä kertynyt noin 6 600 nimeä (tilanne 5.3.).

Tavoitteena on saada nettiadressiin ainakin kymmenentuhatta nimeä.

Lisäksi Keskustan kehittämisyhdistyksen paperiadresseissa on nyt lähes 2 000 nimeä.

Paperiadressin voi allekirjoittaa Intersportissa, Sokoksen neuvonnassa, Citymarketin neuvonnassa ja Savon Syke -kirpputorilla.

Allekirjoituksia kerätään 13.3. asti. Sen jälkeen adressi luovutetaan Itä-Suomen yliopiston hallitukselle ja opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasoselle (kok.).

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Allekirjoittaka... (kirjautumaton)
Minä olen allekirjoittanut ja saanut vähintään 50 ihmistä myös allekirjoittamaan. On tärkeää edes jollain pienellä tavalla yrittää vaikuttaa OKL:n Savonlinnassa säilymisen puolesta. Suomeen ei todellakaan riitä neljä yliopistoa eikä nykyinen määrä ole liian suuri kansainvälisestikin vertaillen. Yliopistojen määrä on ideologinen ja poliittinen kysymys ja nyt on muotia keskittää kaikki. Kaikkien meidän syrjäseuduilla ja pienillä paikkakunnilla elävien pitäisi puhaltaa yhteen hiileen ja vastustaa ideologista keskittämistä, joka kuihduttaa ja suorastaan tappaa pienet paikkakunnat ja maaseudun! Nyt pois kyynisyys.

Lähettänyt käyttäjä Kaapop (kirjautumaton)
Anonymous 11:55 - arvotaan neljä yliopistopaikkakuntaa?? Mites ois Jyväskylä, Turku, Oulu? Helsingissä muuten on aika monta yliopistoa, mutta sitäkään Anonymous ei tainnut tietää. Rovaniemellä on yliopisto täsmälleen samalla logiikalla kuin Savonlinnassa on Itä-Suomen yliopiston kampus, joten Anonymouksen kannanotossa ei mitään järjen häivääkään. Jos lista laadittaisiin kansainvälisen kilpailukyvyn mukaan siinä olisivat Helsingissä pari yliopistoa, Turku, Tampere, Oulu - ehkä.

Lähettänyt käyttäjä Hä??? anonymous... (kirjautumaton)
Rovaniemi, Kuopio,Tampere, Helsinki??? Missäs ovat maineekkaat Turun yliopisto, Jyväskylän yliopisto, Åbo Academi, Oulun yliopisto ja Aalto yliopisto. Mainitsemasi (esim. Rovaniemi) on samanlainen filatelia kuin Savonlinna.

Lähettänyt käyttäjä Nimiä!!! (kirjautumaton)
Nyt kirjoittamaan nimiä adressiin!!! Luulisi jo oman paikkakunnan ihmisten olevan aktiivisempia! Tämä asia koskettaa niin monia ihmisiä ja on paikkakunnan talouteen positiivisesti vaikuttava asia, että luulisi nimiä olevan adressissa jo ainakin 20.000... Mutta vielä ehtii. Puhalletaan kaikki yhteen hiileen!

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
En todellakaan aio allekirjoittaa. Ei mitään järkeä ylläpitää tehotonta pientä yksikköä vain yhden paikkakunnan iloksi. Savonlinnan on syytä hakea uudistumista ja löytää ne työpaikat oikeasti tuottavista töistä. Julkinen sektori ei voi elättää Savonlinnan kokoista kaupunkia.

Lähettänyt käyttäjä Perusteluita kiitos (kirjautumaton)
"En todellakaan aio": miten niin tehoton yksikkö ja vain savonlinnalaisille? Sln okl on tuloksekas yksikkö, joka tekee laajasti yhteistyötä eri tahojen kanssa kouluttaen opettajia koko alueelle.

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut