Sunnuntai, 11. joulukuu 2016
Tatu, Daniel, Taneli

Vielä ehdit allekirjoittaa OKL:n tukiadressin - nimiä kerätään sunnuntaihin saakka

Päivitetty: 11.03.201619:15
16
  • Huoli opettajankoulutuksen säilymisestä Savonlinnassa on saanut jo lähes 8 600 ihmistä kirjoittamaan nimensä joko sähköiseen tai paperiseen adressiin. Kuva: Soila Puurtinen

Opettajankoulutuksen säilyttämistä Savonlinnassa vaativaan nettiadressiin on tähän mennessä kertynyt noin 6 600 nimeä (tilanne 5.3.).

Tavoitteena on saada nettiadressiin ainakin kymmenentuhatta nimeä.

Lisäksi Keskustan kehittämisyhdistyksen paperiadresseissa on nyt lähes 2 000 nimeä.

Paperiadressin voi allekirjoittaa Intersportissa, Sokoksen neuvonnassa, Citymarketin neuvonnassa ja Savon Syke -kirpputorilla.

Allekirjoituksia kerätään 13.3. asti. Sen jälkeen adressi luovutetaan Itä-Suomen yliopiston hallitukselle ja opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasoselle (kok.).

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Onkohan adressit .com sivustolla? Muutama vuosi sitten sinne kirjoitin kun meinasivat lakkauttaa. Olen jo eläkkeellä, mutta ilman OKL laitoksia Savonlinna ei ole paljoakaan ja Olavinlinna kaikkineen , uskomattoman kaunis luonto kuin taideteoksesta suurelta mestarilta.

Lähettänyt käyttäjä Allekirjoittaka... (kirjautumaton)
Minä olen allekirjoittanut ja saanut vähintään 50 ihmistä myös allekirjoittamaan. On tärkeää edes jollain pienellä tavalla yrittää vaikuttaa OKL:n Savonlinnassa säilymisen puolesta. Suomeen ei todellakaan riitä neljä yliopistoa eikä nykyinen määrä ole liian suuri kansainvälisestikin vertaillen. Yliopistojen määrä on ideologinen ja poliittinen kysymys ja nyt on muotia keskittää kaikki. Kaikkien meidän syrjäseuduilla ja pienillä paikkakunnilla elävien pitäisi puhaltaa yhteen hiileen ja vastustaa ideologista keskittämistä, joka kuihduttaa ja suorastaan tappaa pienet paikkakunnat ja maaseudun! Nyt pois kyynisyys.

Lähettänyt käyttäjä Kaapop (kirjautumaton)
Anonymous 11:55 - arvotaan neljä yliopistopaikkakuntaa?? Mites ois Jyväskylä, Turku, Oulu? Helsingissä muuten on aika monta yliopistoa, mutta sitäkään Anonymous ei tainnut tietää. Rovaniemellä on yliopisto täsmälleen samalla logiikalla kuin Savonlinnassa on Itä-Suomen yliopiston kampus, joten Anonymouksen kannanotossa ei mitään järjen häivääkään. Jos lista laadittaisiin kansainvälisen kilpailukyvyn mukaan siinä olisivat Helsingissä pari yliopistoa, Turku, Tampere, Oulu - ehkä.

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

09.12. 23:00
09.12. 08:00

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä