Keskiviikko, 16. elokuu 2017
Aulis

Vielä ehdit vastata viikon uteluun: Oletko kissa- vai koiraihminen?

23.03.201609:24
11
  • Kissat ja koirat karkottavat monen ihmisen yksinäisyyttä ja pakottavat joka päivä ulkoilemaan. Mitä mieltä sinä olet lemmikeistä? Kuva: Fotolia.

Kevät on otollista aikaa lemmikkikuumeelle - jos kohta myös lemmikkiärtymykselle koirankakkoineen ja mouruavine katteineen.

Niinpä tällä viikolla viikon utelussa kysytään klassikkokysymys: oletko kissa- vai koiraihminen? Pidätkö enemmän ihmisen parhaaksi ystäväksi sanotuista koirista vai itsellisistä kissoista? Kommentoi, kummasta on mielestäsi enemmän hyötyä (tai haittaa) ihmisille, ja pitääkö lemmikeistä ylipäätään olla hyötyä ihmisille? Onko sinulla ollut lemmikkejä tai olisitko halunnut sellaisen?

Kerro kantasi äänestyksessä ja kommentoi! Julkaisemme kyselyn tulokset ja napakimmat kommentit Itä-Savon ja Länsi-Savon Piste-sivulla sunnuntaina. Vastausaikaa on keskiviikkoon 23.3. kello 21 asti.

Kissa vai koira?


Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Kristiina Tiippana
Hei, mielelläni lisäisin useammankin vaihtoehdon, mutta neljä on tässä tapauksessa maksimi, jotta vastaukset saadaan esitettyä sunnuntain lehdessä omalla paikallaan nätisti. Kommentoikaa ihmeessä kuitenkin sanallisesti ja kertokaa vaikkapa muistoja omista lemmikeistänne kaikkien iloksi :-) Terveisin Kristiina Tiippana, verkkopäällikkö

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Tiedän yhden ihmisen ainakin, joka ei tahdo kissaa eikä koiraa huusholliinsa. Syynä on pääasiassa se, ettei hänellä olisi sille/niille aikaa. Tämä on ihan fiksu ratkaisu. Pitäisi tietää aina, miten lemmikin kanssa elää ja onko eläintä mahdollista hoitaa ja kouluttaa, kuten pitäisi; huomioiden myös eläimelle optimaalinen hyvä elämä.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Ehdottomasti koira! Kissat eivät opi mitään ja elävät just niin kuin itse haluavat. Koirasta saa seuraa lenkille, sohvalle ja vaikka mökille eikä tarvitse koko ajan huolehtia, kun kerran kunnolla opettaa tavoille. Kissaa saa jatkuvasti vahtia että ei karkaa tai syö pikkulintuja.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Tykkään koirista mutta en halua omaa koiraa sen sitovuuden ja kalleuden takia. Ystävien koiria olen hoitanut usein ja se riittää. Eläinlääkäri kulut, ruuat, lääkkeet ja tarvikkeet on kalliita ja välillä ihmetyttää miten esim työttömillä on vara pitää eläimiä kun ei tahdo omaan elämiseen riittää kuitenkaan rahat.

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Minulla on kaksi pientä koiraa, jotka aina ovat iloisia, kun tulen töistä tms. kotiin. Tykkään paljon kaikista eläimistä. Ja jos muutan vielä maalle, kuten haaveilen, kotieläimiä tulee lisää; kissa ainakin, ehkä pari kanaa, ponikin olisi ihana.... Malla asuessa syöttäisin myös metsän eläimiä, lintuja ja oravia,ja voisin samalla seurata niiden elämää.

Sivut

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut