Sunnuntai, 23. heinäkuu 2017
Olga, Oili

Vihreiden varapuheenjohtajistoon pyrkivä mikkeliläinen Veli Liikanen joutuu jännittämään vielä yhden yön

17.06.201721:49
1
  • Vihreiden Veli Liikanen

    Vihreiden puheenjohtajavaalissa kadonnut äänilaatikollinen aiheutti sen, että mikkeliläinen Veli Liikanen joutuu odottamaan sunnuntaihin saakka puolueen varapuheenjohtajavaalin ratkaisua. Kuva: Taru Hokkanen

Mikkeliläinen vihreiden kaupunginvaltuutettu Veli Liikanen, 38, kommentoi vihreiden puheenjohtajavaalia viivyttänyttä äänestyssekoilua inhmilliseksi, mutta median ja kokousedustajien kannalta inhottavaksi virheeksi.

Tuloksen piti tulla jo kello 14, mutta se tuli lopulta vasta kello 19.30. Laskenta viivästyi vihreiden käyttämän siirtoäänivaalitavan takia ja myös siksi, että yksi laatikollinen postiääniä oli jäänyt Helsinkiin.
— Tärkeintä on, että vaalit saatiin toimitettua asianmukaisesti eikä jälkipeleille jäänyt sijaa, Liikanen kuitenkin toteaa.

Aikataulun venymisen vuoksi puolueen varapuheenjohtajiston valinnat lykkääntyivät sunnuntaille. Mikkeliläinen on itse mukana tässä kisassa.
— Nyt joudun jännittämään vielä yhden yön, Liikanen totesi lauantai-iltana.

Emma Karin takana puheenjohtajavaaleissa seissyt Liikanen luonnehtii puheenjohtajaksi noussutta Touko Aaltoa välittömäksi ja rehelliseksi poliitikoksi, joka tuntee vihreän liikkeen hyvin.
— Touko korotti osakkeitaan paljon koko kampanjan aikana ja on kehittynyt viime vuosina paljon puhujana ja viestijänä, Liikanen sanoo.

Omia mahdollisuuksiaan puolueen varapuheenjohtajistoon Liikanen sanoo pitäneensä hyvinä alusta asti.
— Kisa tulee varmasti olemaan tasainen viimeistenkin valittujen osalta. Takanani on paljon porukkaa, mutta niin on muillakin.

Lue myös: 

Kommentit

Lähettänyt käyttäjä Anonymous (kirjautumaton)
Vihreiden "politiikka" on tuulesta temmattua. En ymmärrä, millaiset ihmiset äänestävät. Kun Talvivaraan haettiin uraanin talteenottolupaa, mm. Soinivaara käänsi takkinsa. Nämä hippiliikkeen jälkeläiset haluavat keskittää kaikki kaupunkeihin ja samalla tyrkyttävät maalla elämisen ihanuutta ja puhdasta luontoa -tämä kertoo paljon heidän ideologiansa kestävyydestä. Liikanen on saanut aikaan mitä ?

Lisää uusi kommentti

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

20.07. 10:48

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä