Perjantai, 18. elokuu 2017
Leevi

Yle: Ivalon kuolonkolarin uhrit Mikkelissä opiskelleita eurooppalaisia

Päivitetty: 07.03.201616:00
  • LKS 20160305 Inarin Ukonjärven kohdalla kuolonkolari lauantaina  5.maaliskuuta 2016. Ivalossa kolme ihmistä on kuollut liikenneturmassa. Lisäksi kahden ihmisen epäillään loukkaantuneen vakavasti, poliisi kertoo. Turma tapahtui aamupäivällä valtatie 4:llä Ivalosta pohjoiseen.
Onnettomuudessa oli osallisena kaksi ajoneuvoa ja seitsemän ihmistä. Poliisi tutkii onnettomuutta yhdessä tutkijalautakunnan kanssa. LEHTIKUVA / JUHA KAUPPINEN

    Inarin Ukonjärven kohdalla kuolonkolari sattui lauantaina. Turma tapahtui aamupäivällä valtatie 4:llä Ivalosta pohjoiseen. Kuva: Juha Kauppinen

Mikkelin ammattikorkeakoulusta vahvistetaan Yle uutisille, että onnettomuudessa kuolleet olivat koulun opiskelijoita. Kuolleiden kotimaat olivat Kreikka, Saksa ja Ranska.

Rattijuopumuksesta epäilty on Saksan kansalainen. Hän on edelleen sairaalahoidossa, eikä häntä ole päästy kuulustelemaan. Toisessa autossa matkustaneet kolme henkilöä ovat kaikki suomalaisia ja edelleen sairaalahoidossa.

Ylen mukaan Lapin poliisi jatkaa onnettomuuden selvittämistä ja epäilee onnettomuusautoa kuljettanutta saksalaista opiskelijamiestä rattijuopumuksesta, kuolemantuottamuksesta, vammantuottamuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Poliisi ei tässä vaiheessa tiedota Ivalon onnettomuudesta enempää.

Lue myös: 

Luetuimmat

Tuoreimmat uutiset

Lue päivän lehti

Tee tilaus tästä

Kommentoidut