Mainos: Mikkelin Ulataksi / Let's Go Taksi

Taksilla matkustamisesta entistäkin helpompaa: tilaa, seuraa ja maksa taksi sovelluksen kautta

Book a taxi -sovellus tekee taksilla matkustamisesta entistäkin helpompaa ja maksamisesta nopeaa. Sovellusta käyttämällä oma matkahistoria kuitteineen jää talteen ja kyydin maksaminen on mahdollista ilman kortin lukemista maksupäätteessä tai käteisen rahan käsittelyä. Sovelluksen lisäksi myös taksin oma maksukortti on oiva vaihtoehto kyydin maksamiselle.

Book a taxi -sovelluksen käyttö on helppoa ja sovelluksen ominaisuudet ovat monipuoliset.

Tuleeko taksi jo ja löytääkö se varmasti perille?

Monelle taksin tilaaminen Valopilkku-sovelluksen kautta on tuttua. Valopilkun korvaavan Book a taxi -sovelluksen käyttö on helppoa ja sovelluksen ominaisuudet ovat monipuoliset.

Kun kyyti on tilattu, sovellus kertoo taksin numeron ja arvioidun saapumisajan. Taksin tuloa voi seurata myös reaaliajassa ja asiakas voi lähettää kuljettajalle tarvittaessa lisäohjeita matkaan tai osoitteeseen liittyen. Kun auto on perillä tilausosoitteessa, tulee siitä ilmoitus suoraan sovellukseen.

Kyytiä odotellessa voi siis keskittyä kaikkeen muuhun, kuin odottamiseen. Jos samassa osoitteessa on muita taksin tilanneita, kuljettaja voi epäselvissä tilanteissa varmistaa tilausnumeron perusteella, että tilattu auto on juuri se oma tilaus.

Book a taxi -sovelluksella taksin tuloa voi seurata reaaliajassa ja asiakas voi lähettää kuljettajalle tarvittaessa lisäohjeita matkaan tai osoitteeseen liittyen.

Omat maksukorttitiedot ja kuitit matkoista tallessa sovelluksessa

Kun taksia käytetään sekä työ- että yksityismatkoihin, voi sovellukseen tallentaa maksukorttitiedot erikseen kumpiakin matkoja varten.

Jos kyseessä on työmatka ja sille on tallennettuna omat korttitiedot maksua varten, valitaan sovelluksesta tilausvaiheessa kyseinen kortti ja maksu tapahtuu sovelluksen kautta. Korttia ei tarvitse erikseen höylätä tai lukea maksupäätteessä.

– Matkustus- ja maksuhistoria kuitteineen jäävät talteen sovellukseen ja ne on helppo tarkistaa jälkikäteen. Sovellus on sekä asiakkaalle että kuljettajalle nopea ja vaivaton, tilauksesta maksuvaiheeseen, sanoo Let´s Go Taksin palvelupäällikkö Mari Martikainen.

Taksin ladattavalle maksukortille voi joko ladata halutun kiinteän summan tai ottaa kortin luotto-ominaisuudella, jolloin matkat laskutetaan sovituissa erissä.

Monikäyttöinen maksukortti

Toinen kätevä maksutapa, taksin ladattava maksukortti on erinomainen vaihtoehto vaikkapa lahjaksi. Kortille voi joko ladata halutun kiinteän summan tai ottaa kortin luotto-ominaisuudella, jolloin matkat laskutetaan sovituissa erissä.

– Maksukortti soveltuu erinomaisesti vaikkapa ikäihmisille, jotka käyttävät taksia aika ajoin. Rahaa tai muuta maksuvälinettä ei tarvitse käsitellä ja maksaminen on helppoa, sanoo Martikainen.

– Asiakkaamme ovat hankkineet maksukortteja myös mm. perhekäyttöön, esimerkiksi lapsen harrastuksiin matkaamista varten.

– Usein vanhemmat ovat vielä töissä harrastusten alkaessa. Vanhempi voi tilata kyydin ja riittää, että juniorilla on maksukortti matkassa kyydin maksamista varten, jatkaa Martikainen.

Let´s Go Taksi autoilija Petri Vainio pitää sekä Book a taxi -sovellusta että maksukorttia kätevänä.

Helppoa ja turvallista sekä asiakkaalle että autoilijalle

Let´s Go Taksi autoilija Petri Vainio pitää sekä Book a taxi -sovellusta että maksukorttia kätevänä ja kyydin maksamista nopeuttavina välineinä.

– Sovelluksen ja maksukortin ansiosta asiakkaan ei tarvitse käyttää käteistä rahaa tai edes pankki- tai luottokorttia kyytiä maksaessaan. Koko maksuprosessi on nopea ja kuitit ovat asiakkaalla tallessa sovelluksessa.

– Kun käteistä ei tarvitse kantaa mukana, on se myös turvallisuuteen vaikuttava seikka, niin asiakkaan kuin autoilijankin kannalta, sanoo Vainio.

Book a taxi -sovelluksen saa ladattua Google Play-kaupasta ja AppStoresta. Maksukortin voi tilata suoraan Let´s Go Taksin toimistosta.

www.letsgo.fi