Mainos: Lead Supply

Lainan todellinen hinta ja muut tärkeät lainatiedot maksuttoman vertailupalvelun kautta

Lainarahaa tarvitaan erilaisiin hankintoihin tai yllättäviin kuluihin, joihin emme aina osaa varautua. Lainoja, pikavippejä ja luottoja on tarjolla kirjava valikoima. Erityisesti pienisummaiset pikavipit saattavat nousta kokonaiskustannuksiltaan hintaviksi lainan määrään nähden, jos alkuperäistä maksusuunnitelmaa muutetaan tai poiketaan muulla tavalla siitä. LoanScouter lainanvertailupalvelu auttaa valitsemaan omaan talouteen parhaiten sopivan lainan, maksuttomasti.

Turvallinen lainaprosessi omaan talouteen sopivasti

Alkukesällä Lead Supply lanseerasi seitsemässä eri maassa, mm. Suomessa ja muissa pohjoismaissa, LoanScouterpalvelun, jonka avulla lainoja ja luottoja on helppoa vertailla.

– Halusimme luoda kokonaisvaltaisen, hyödyllistä informaatiota helposti ja tiivistetysti tarjoavan portaalin lainan ottajille, sanoo Lead Supplyn Digital Marketing manager Riku Laine.

LoanScouter vertailee lainatuotteita kaikilla tärkeimmillä muuttujilla, jotta lainanottajat voivat tehdä parhaan mahdollisen päätöksen lainasta.

Erilaisia verkkosivuja lainanottoon, säästämiseen ja henkilökohtaiseen talouteen liittyen löytyy, mutta ajatus LoanScouterissa on ollut koota tärkeimmät ja oleellisimmat lainoihin liittyvät asiat ja lainoittajat yhdelle sivustolle, selkeästi ymmärrettäväksi tiedoksi.

LoanScouter vertailee lainatuotteita kaikilla tärkeimmillä muuttujilla, jotta lainanottajat voivat tehdä parhaan mahdollisen päätöksen lainasta. Vertailussa näkee eri luotonantajien kulut lainasummaan liittyen ja käyttäjä voi myös suodattaa hakutuloksia mm. halutun lainamäärän perusteella.

– LoanScouterilla haluamme tukea kuluttajia heidän omaan lainapäätökseensä liittyen. Tarjoamme tietoa ja toimimme asiantuntijaroolissa palvelun kautta. Tavoitteemme on yksinkertaistaa parhaan lainan hakuprosessia ja vähentää lainan etsimiseen käytettävää aikaa, sanoo Laine.

LoanScouter kertoo kokonaiskustannukset lainasummalle

Sopivaa lainaa ja lainoittajaa etsittäessä meillä on useimmiten mielikuva lainasta, minkä suuruinen se voisi olla ja mikä olisi takaisinmaksuaika. Kokonaiskustannuksiltaan mahdollisimman edullinen laina on useimmiten ensisijainen kriteeri.

Pikalainan hakijalle on usein tärkeää saada laina heti tilille ja lainasummasta riippuen, myös mahdollisimman joustava takaisinmaksuaika on tärkeä. LoanScouterissa asiantuntijat ovat arvioineet suosituimmat pankit ja lainoittajat, jotta edullisimman lainan löytyminen olisi mahdollisimman helppoa.

Arvioinnissa on huomioitu lainoittajien asiakaspalvelun laatu, lainan todelliset kulut, todellinen vuosikorko, lisämaksut ja mahdolliset saatavilla olevat lisäpalvelut. Arvioihin sisältyy myös lista kullekin lainalle tyypillisistä eduista ja haitoista.

Maksuton palvelu ja luotettava tietolähde

LoanScouterista löytyy luotettavat ja hyvämaineiset lainoittajat.

– Palvelulla haluamme tuoda myös suomalaisille lainanottajille tietoa, miten sopivin ja edullisin laina löytyy ja miten takaisinmaksu hoituu parhaiten ja edullisimmin. Haluamme antaa asiakkaille työkalut lainojen vertailuun ja lainan ottamiseen siten, ettei turhia yllätyksiä tule, sanoo Laine.

LoanScouter vertailupalvelu on maksuton eikä se vaadi tunnistautumista tai kirjautumista.