Mainos: Minnesa Oy

Haluaisitko nukkua yösi luonnon keskellä kaupungin laidalla?

Vedenjakaja Reitistön varrella aukeava upea kartanomiljöö tarjoaa majoitusta historiallisessa ympäristössä.

Mainos | Pieksämäkeläinen yrittäjäpariskunta Minna ja Esa Pulliainen etsivät yritykselleen isompia tiloja, kun he keksivät myynnissä olevan Nikkarilan kartanon lähellä kaupungin keskustaa. Esa Pulliaisen haave hotelliyrittäjyydestä toteutui samassa paketissa. Nyt Kartanomajoitus Sofia & Angelique tarjoaa sekä majoitusta että juhlatiloja sopivan kompaktissa paketissa.

– Esa on aina haaveillut hotelliyrittäjyydestä ja nyt se toteutui. Alussa oli monenlaisia muitakin suunnitelmia, mutta lopulta tuumattiin, että nämä tilathan toimisivat majoituskäytössä erinomaisesti, Minna kertoo.

Majoituksen lisäksi Sofia & Angelique tarjoaa myös toimivat ja idylliset puitteet erilaisille perhejuhlille, tyhypäiville, kokouksille, koulutuksille tai muille pienimuotoisille juhlille. Tilaisuus räätälöidään aina asiakkaan tarpeita kuunnellen.

– Meillä on järjestetty monenlaisia perhejuhlia, kokouksia, koulutuksia ja pikkujoulujakin. Tilaisuuden voi tuunata oman tarpeensa mukaiseksi joko pelkkänä tilavarauksena tai valmiina juhlapakettina, jolloin asiakkaan ei tarvitse itse huolehtia järjestelyistä. Arjen pientä luksusta voi olla myös poreammeessa nautiskelu hieronnan jälkeen.

Sydämellistä palvelua turvallisessa ympäristössä

Asiakkaiden kokemukset ovat olleet enemmän kuin erinomaisia. Tyytyväisyys palvelun tasoon ja joustavuuteen nousevat kärkeen heiltä saaduissa palautteissa. Joustava konsepti mahdollistaa toiveiden mukaisen muokkauksen.

– Siisteydestä ja palvelusta olemme saaneet arvosanan loistava: ”Palvelu oli sydämellistä”, ”Toiveitamme kuunneltiin” ja tottahan se on. Meillä ei ole kankea konsepti, vaan voimme aina mukautua erilaisiin toiveisiin ja tilanteisiin. Esimerkiksi meillä asuvien ulkomaalaisten työmiesten aamupalaa on entrattu heidän tarpeisiinsa ja sama koskee juhlapalvelua. Asiakas saa sitä, mitä haluaa.

Viime vuonna vuoden päätösjuhlia kartanolla viettänyt Suomen Punaisen Ristin Pieksämäen osastoa edustava Mikko Hotti yhtyy tyytyväisten asiakkaiden kerhoon. Vaikka heillä ei kenelläkään ollut aiempaa kokemusta paikasta, kokemus yllätti positiivisesti.

– Kartanolla on loistava ympäristö ja väljät, viihtyisät tilat, joissa oli turvallista järjestää rajatulle porukalle tilaisuus. Päällimmäisenä jäi mieleen joustavuus ja vaivattomuus. Ei tarvinnut kelloon katsoa, milloin aika loppuu. Meillä kellään ei ollut aiempaa kokemusta paikasta, mutta kokonaisuus yllätti todella positiivisesti, tulemme varmasti uudelleenkin, Mikko Hotti kiittelee.

Tulevalle kesälle yrittäjäpariskunnalla on jo uusia suunnitelmia, koska miljöö antaa siihen mahdollisuuden. Viereinen Vedenjakaja Reitistö houkuttelee luontomatkailijoita paikalle.

– Pihallamme on vanhoja aittoja, joihin pääsee ensi kesänä majoittumaan. Vedenjakaja Reitistö on luontomatkailijan paratiisi. Siellä voi kävellä, pyöräillä, meloa ja nauttia eväät laavulla. Täällä voi todellakin viettää luontolomaa aidoimmillaan ja mökittömälle tämä on oiva kesälomapaikka, Minna vinkkaa.

Tervetuloa, olemme valmiina palvelemaan!