Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Me teemme sisustusunelmistasi totta – Tervetuloa Mikkelin Värin palveluiden pariin!

Mikkelin Väristä saat yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua niin laajaan remonttiin kuin yksittäisten tuotteiden hankintaan.

Mainos | Uudella ilmeellä sekä verkkosivustollaan että kivijalkaliikkeessään varustautunut Mikkelin Väri ihastuttaa laajalla sisustustuotteiden valikoimallaan sekä suunnittelu- ja asennuspalvelullaan, joka ottaa asiakkaan toiveet huomioon.

- Asiakkaamme ovat kiitelleet myymäläuudistustamme. Heitä, jotka eivät vielä ole meillä käyneet, kannustankin tulemaan myymälään tutustumaan henkilökuntaamme sekä tarjontaamme, sanoo kauppias Tuula Korja.

Värisilmä- ja Noblessa-tuotteet koostavat suurimman osan liikkeen tarjonnasta. Tyylikkäitä tuotteita on kattavasti esillä myymälässä inspiraation lähteeksi oman kodin sisustusideoille.

- Olemme uudistaneet myymäläämme Noblessa-kalusteiden myötä sisustuksellisemmaksi, ja meillä onkin myymälässä esillä erilaisia kokoonpanoja pintamateriaaleista ja kalusteista, Tuula kertoo.

- Kalustevalikoimassamme ovat Noblessan keittiö-, kodinhoito-, wc- ja säilytyskalusteet. Myös yksilölliset liukuovikaapistot ja vaatehuoneen säilytysjärjestelmät löytyvät Stirpen tuotannosta.

Asiantuntijan apuun kannattaa luottaa, jos tähtäimessä on kauniin ja käytännöllisen kokonaisuuden rakentaminen. Suunnittelun merkitys projekteissa on tänä päivänä lisääntynyt, ja suunnittelupalvelu onkin erittäin kysyttyä myös Mikkelin Värissä.

Keskustelemme usein suunnittelijoiden kanssa jo suunnitteluvaiheessa ratkaisujen toimivuudesta myös asennuksen kannalta.

asentaja Toni Kuhmonen

Ammattilaisen valinnat voivat pitkässä juoksussa koitua myös säästöksi, kun kokonaisuus menee kerralla nappiin.

- Keittiöpuolella suunnittelu 3D-havainnekuvineen on jo vakio, mutta yhä enemmän tehdään suunnitelmia havainnekuvineen kylpyhuoneista, wc-tiloista, kodinhoitohuoneista sekä muista kodin tiloista. Myymälässä esillä olevien tuotteiden lisäksi meillä on valikoimassamme laajasti vakiintuneiden yhteistyökumppaneiden tuotteita, joita me suunnittelijat käytämme tarvittaessa lisänä työssämme, kertovat tila- ja sisustussuunnittelijat Ninni Ahokas ja Johanna Piekäinen.

Sisustamisen taika piilee yksityiskohdissa

Ninnin suunnittelutyö koostuu pienistä wc-suunnitelmista aina uudisrakennuksien kokonaissuunnitteluun pintamateriaalien ja kiintokalusteiden osalta.

- Asiakkaani ovat arvostaneet sitä, että samasta paikasta saa pintamateriaalit sekä kiintokalusteet. Näin värit ja materiaalit saadaan kerralla kuntoon. Suunnittelussani otan huomioon yksityiskohdat pyyhekoukuista valaistukseen, Ninni sanoo.

Kaluste- ja sisustussuunnittelijana Mikkelin Värissä työskentelevällä Johanna Piekäisellä on sisustusalan kokemusta entuudestaan kalustepuolelta, mikä on käytännössä opettanut tilojen, värien ja materiaalien käyttöä suunnittelussa.

- Olen nyt todella innoissani keittiösuunnittelusta. Saan käyttää osaamistani monipuolisemmin ja auttaa asiakkaitani heidän omien unelmiensa toteuttamisessa, Johanna kertoo.

- Noblessan keittiökalusteet valmistaa Euroopan suurin saksalainen keittiövalmistaja, joten laatu ja viimeistely ovat huippuluokkaa. Näitä on ilo myydä!

Keittiö- ja kylpyhuoneremontit ovat usein kodin kalleimpia hankintoja, ja niitä ei tehdä ihan joka vuosi. Monelle hankinnan kustannusarvion laatiminen, urakoitsijan valinta sekä hankkeen rahoitus tuottavat päänvaivaa.

- Näihin kaikkiin löytyy meiltä apua, kertoo Petri Korja, joka on aiemmin toiminut autokaupassa ja työskentelee nyt puolisonsa kanssa Mikkelin Värissä.

- Suunnittelijamme tekevät suunnitelmat asiakkaan toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Hyviä ja luotettavia tekijöitä löytyy yhteistyökumppaneistamme, ja kalusteasennuksiin meillä on oma Noblessa-asentaja. Autokaupassa myyjäliikkeen tarjoaman rahoituksen käyttö oli enemmin sääntö kuin poikkeus. Meillä on tarjolla samanlaista vakuudetonta rahoitusta hankintoihin, ja 150–200 eurolla kuukaudessa saa jo kivan uuden keittiön tai kylpyhuoneen.

Jokainen kalustesuunnitelma ja asennuskohde ovat yksilöllisiä. Onnistumista edistää Mikkelin Värin osaavan porukan saumaton yhteistyö.

- Keskustelemme usein suunnittelijoiden kanssa jo suunnitteluvaiheessa ratkaisujen toimivuudesta myös asennuksen kannalta, kertoo asentaja Toni Kuhmonen.

- Noblessa-kalusteita on mukava asentaa, kun kaikki yksityiskohdat on valmiiksi mietitty ja toimitukset pelaavat, lisää Toni.

Mikkelin Väristä saat hyvää palvelua luonnollisesti myös yksittäisten tuotteiden hankintaan. Myymälän puolella tapaat useimmin Petrin, Eevan, Jarin ja Tiian. Heidän kanssaan onnistuvat kaupat maaleista, lattioista, laatoista, kylpyhuonekalusteista, tapeteista, työkaluista ja muista tarvikkeista.