Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Turha tuskailla keittiöratkaisujen kanssa – Mikkelin Väristä laatukeittiö uskomattoman helposti ja juuri nyt vieläpä -40 % erikoistarjouksella!

Noblessa-keittiöiden valmiit ratkaisut helpottavat arkea, ja laatutuote on testattu kestämään ahkeralla käytöllä vähintään 15 vuotta. 6.11. saakka Noblessan keittiöt saa vieläpä huippuhintaan.

Mainos | – Asiat lähtevät vyörymään eteenpäin nopeammin kuin oli ajateltukaan.

Näin käy Mikkelin Värissä, kun suunnittelijat Johanna Piekäinen ja Ninni Ahokas pääsevät työstämään asiakkaan orastavaa ideaa uudesta keittiöstä toteutusvalmiiksi kokonaisuudeksi.

Mikkelin Värin ilmainen suunnittelupalvelu auttaa hahmottamaan uuden keittiön tarpeet ja tärkeimmät ominaisuudet. Johannan ja Ninnin vahvuus on huolellinen tilannekartoitus, jonka avulla keittiöstä saadaan toimiva ja aikaa kestävä kokonaisuus. Yksin siis ei kannata jäädä asioita pohdiskelemaan, kun keittiöremontti alkaa olla ajankohtainen.

– Esimerkiksi yksin kokkaavan tai usean asukkaan keittiössä on huomioitava eri asioita. Kaikkea ei tarvitse olla vielä mietittynä valmiiksi, vaan me esitämme oikeat kysymykset ratkaisujen tueksi, Johanna sanoo.

– Mietimme, kuinka kaiken saa toimimaan niin, että asiakas viihtyy keittiössään ja että siellä on helppo toimia. Huomioimme suunnittelussa sekä perustarpeet että erityistoiveet, kertoo Ninni.

Noblessa-laatukeittiöille ovat parhaillaan huikea tarjous Mikkelin Värissä. Kun uusi keittiö ostetaan 6.11.2022 mennessä, tulee Noblessan valikoimasta -40 prosentin alennus.

Mattapintaa ja lämpimiä sävyjä

Noblessa ihastuttaa materiaaleillaan, väreillään sekä kestävyydellään. Tuotteiden ympäristö- ja laatusertifikaatit sekä kiintokalusteisiin vakiovarusteena kuuluvat ja käyttöä kestävät hidastimet ovat pieniä mutta keittiön käyttömukavuutta lisääviä ominaisuuksia.

– Meillä kaikki runkosävyvaihtoehdot saa perusvalkoisen hinnalla. Keittiöön on siis mahdollista myös tällä tavalla saada persoonallista ilmettä, Ninni huomauttaa.

Juttu jatkuu kuvien jälkeen.

Noblessa Divine on ollut suosittu keittiömalli. Sormenjäljet eivät tartu mattapintaiseen kalusteeseen, mikä tekee keittiöstä helppohoitoisemman.

– Nyt suosittuja ovat puun värit sekä lämpimät vaaleat sävyt.

Noblessan valikoiman laajuus mahdollistaa yksilöllisen kokonaisuuden luomisen. Esimerkiksi keittiötasot voidaan asentaa juuri oikealle korkeudelle, ja säilytysratkaisut saa omannäköiseksi aina laatikoiden sisuksia myöden.

– Haluamme tarjota asiakkaalle sellaisen keittiön, johon ei tarvitse lähteä etsimään enää edes sitä lusikkalaatikkoa, Johanna kiteyttää.

Tasokorkeutta pystytään muovaamaan sopivaksi sokkelin ja rungon korkeuksia säätämällä. Esimerkiksi XL-korkuinen perusyksikkö tarjoaa kymmenen prosenttia enemmän säilytystilaa kuin vakiokorkeus. 35-senttinen yläkaappisyvyys on myös yksi Noblessan erikoisuuksista.

Noblessan kehittämä kalusteen superrunko takaa kalusteiden kestävyyden. Tuote on aidosti testattu erilaisissa lämpö- ja kosteusolosuhteissa sekä nelihenkisen perheen käyttövaatimuksilla. Tämän kokoinen perhe availee keittiön kaappeja ahkerasti, eli noin 11–15 kertaa päivässä. Noblessan kalusteet mekanismeineen kestävät tällaisessa arjen kulutuksessa vähintään 15 vuotta.

Valaistuksesta muihin viimeistelyihin

Ninni muistuttaa oikeanlaisen valaistuksen tärkeydestä myös keittiössä. On tärkeää olla kirkas valonlähde työskentelylle, kun taas illallisen viimeistelee sopiva tunnelmavalaistus. Keittiön kaappeihin ja laatikoihin voidaan myös asentaa tarvittaessa valoja. Myös valaistuksen suunnittelu onnistuu Mikkelin Värillä osana uutta keittiötä.

Keittiötä ostaessa jääkaapin, lieden ja tiskikoneen vaihtaminen tuo energiansäästöä. Uudet kodinkoneet kuluttavat vähemmän sähköä, ja Mikkelin Väriltä ne saa hankittua osana keittiöuudistusta. Kodinkoneet on näin myös helppo integroida kalusteisiin sopiviksi.

Keittiö sulautuu uusissa asunnoissa usein osaksi olohuonetta, ja Noblessan kiintokalustevalikoima kattaa yhtenäisen ilmeen myös muihin huoneisiin.

Kun Johannan ja Ninnin kanssa tehdyt suunnitelman lyödään lukkoon, omannäköinen Noblessa-keittiö saapuu noin kuudessa viikossa tilauksesta. Mikkelin Väristä saa myös asennuspalvelun, mikä tekee keittiön valmistumisesta sutjakkaa.

Tutustu Noblessa-keittiöihin täällä.