Sano se: Jos etsit rauhaa, tule maaseudulle olemaan itseksesi

Mitä vielä. Se on nyt vaan karmea totuus ettei kaupungista löydy maaseudun rauhaa. Tuu tänne korpeen täällä saat olla isseksee hilijoo.

Kommentti

Kylläpä oli ilmestynyt hieno lumiukko asusteineen vanhan kasarmin pihalle.

Ilo silmälle ja mielelle

Maakotka liiteli juuri ylitseni. Toivottavasti ei murskaamoa tänne Huntinvuoreen.

SMS

Poliitikot kiistelevät liikkumisrajoituksista, koronatartunnat lisääntyy. Uudenmaan ja Varsinais-Suomen rajat kii vai onko siellä järjen käyttö kielletty?

Maalainen

Jumalan Poika Jeesus Kristus on pois ottanut maailman syyllisyyden ja synnin. Jeesus pystyy ottamaan myös pois koronan. Koko maailma kun tajuaa tämän, nousee rukous kaikkialla Jumalan puoleen parannuksessa.

Nimimerkki

Maalla 17 omakotitaloa lähekkäin. 11 talossa koiria 18. Sitten vielä kylän koiranulkoiluttajat. Räkytystä ja paskaa riittää. Vähentäisikö koiravero koirien hankintaa? Koiran paikka ei ole takapihan perukoilla koira-aitauksessa vaan aidatulla pihalla. Ei riitä ulkoilu postilaatikolla. Koiranomistaja, jospa viettäisit yön pihan perällä, tietäisit mitä on yksin koiran olla.

En koiranvihaaja

Eipä ole ihme,että Halla-aho närkästyi, kun varaslähtö vaaleihin viime kesänä, kompastui mihinkäs muuhun, kuin Halla-ahon väheksymään koronaan.

Kantasuomalainen

Koirien kiinnipitoaika on alkanut, koskee myös Hurissaloa ja ympäristössä mökkeileviä.

AK

Olkaapa ihmiset ja työnantajat varovaisia ja tarkkoina, kun markkinoilla näkyy olevan monenmoisia ns. korkeakoulutettuja ja muita huijareita esiintymässä muka asiantuntijoina ja tietäjinä kuppaamassa vain kalliita hintoja ns. palveluksista tai tekemättömistä töistä oikeasti tekemättä yhtään mitään tai ymmärtämättä/tietämättä asioista mitään.

Watch

Jokaisella työpaikalla on toivottavasti tehty riskienarviointi koskien myös koronaa ja toimintaohjeet sen mukaan.

Toivottavasti

Minun mielestä koirapuistot olisi hyvä muttei asutusten lähellä. Jos sitten vaikka kakkajätökset loppuisi kävelyreiteiltä ja lasten leikkipaikoilta, esim. Tuppuralan rannasta ja omakotialueelta, millä kadun asukkailla ei edes ole koiria.

Viesti

Uskomaton on radio Yle Suomen soittolista! Samat vanhat kappaleet soivat päivästä, viikosta, kuukaudesta toiseen! Kyllä, olen antanut palautetta Ylelle, kyllä, kanavaa voi vaihtaa mutta mielelläni kuuntelisin alueuutisia. Ja tästäkin maksetaan.

Taas ajetaan tandemilla

Eero Jokinen onnittelut! Mahtavaa, hienoa.

Samoin mikkeliläinen

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka