Sano se: Huolellinen pitää olla rokotuksen saatuaankin

Suomi ei ole tasa-arvomaa, jos rokotejärjestystä muutetaan. Kun 70 % tulee rokotetuista täyteen, rokotetaankohan loput?

Kyllästynyt epäilevä

Ennen kelloajan siirtoa, heräsin kun valoisuus lisääntyi, klo 6 virkeänä, nyt pitäisi jaksaa tuntia aikaisemmin. Jotkut meistä nukkuu huonosti vaivojen, jatkuvasti yöllä pihassa haukkuvan koiran, joka ei ole oma, tai jonkun muun syyn takia.

Aamu-uninen työläinen

Pysy kotonasi maskikyttääjä ja mittaile siellä välejäsi. Joittenkin pakko käydä töissä ja liikkua. Jos kyllästyttää makoilu niin mene mökille.

Sääntösuomi sylettää välillä

Sairaanhoitajat ovat saaneet korvauksen jokaisesta tekemästään tunnista, myös ylitöistä. Opettajille ei ole maksettu penniäkään omalla ajalla tehdystä valtavista järjestelyistä, joilla etäopetus saatiin turvattua!

Tasapuolistako?

Kiitos Essoten pandemiajohdolle ja henkilöstölle koronauurastuksesta ja sujuvista rokotusjärjestelyistä. Olisiko tarpeen vieläkin tehostaa tiedottamista, varsinkin maskinkäytön jatkamisesta rokotuksen jälkeenkin? Näky Stellan aulassa, hallissa vartin käynnillä ei silmiä hivelllyt: 10 maskitonta eläkeikäistä. Varsinkin kun ennustellaan tälle vuodelle 3. rokotuksen tarvetta tehon varmistamiseen.

70+

Nuori mies päiväkoti Enkun vieressä kahden koiran kanssa. Annoit koiriesi tehdä jätökset keskelle tietä ja jatkoit matkaa muina miehinä. Onko koskaan käynyt mielessä, että päiväkodin lapset juoksentelevat tuossa päivittäin eikä meistä aikuisistakaan ole kivaa väistellä koiran ulosteita.

Seuraavalla kerralla annan palautteen kasvokkain

Me täällä maalla pidämme itseämme neljän seinän sisällä ja odotamme rokotusvuoroamme. Etelä-Suomi vaatii rokotusainettamme, kun ovat itse isot tartuntansa aiheuttaneet. Pysykööt kotona rokotusvuoroaan odottamassa!

Pitkäperjantain tunnelma

Olipa taas palvelu huipussaan Mikkelissä! Nyt silmäpolilla. Huippuhoitajat ja lekurit! Kiitos ja hyvää kevättä ja tsemppiä!

Ykä Ilveskoski

Arvostan Mikkelin lukion opetus- ja kasvatustyötä tänä haastavana aikana. Voimia teille kaikille.

Kiitollinen

Lähihoitaja sanoo: en jaksa, en kerkiä. Pomo: vaihda työpaikkaa.

Lähihoitaja

Suuret kiitokset Mikkelin Traficom ystävällisestä palvelusta 31.3. ajokortin uusinta-asiassa.

Eino Häkkinen

Autoilijat voitte paljon vaikuttaa teitten kuntoon ajamalla eri raidetta, kiertämällä vesilätäköt. Lätäkkö suurenee ja paisuu kuin pullataikina, varsinkin kelirikon aikaan! Juna kulkee samaa raidetta, autoa voi ohjata ja välttää vesilätäkköön ajamisen. Turha urputtaa teiden huonosta kunnosta.

Tiehoitokunnan puheenjohtaja Juvalta

Suurkiitos Vehmaskylän tien asfaltin reikien poistajille! Teitte tärkeän työn. Auto pysyy kasassa huomattavasti paremmin nyt.

SMS

Turha syyttää vain pomoja. Kyllä ne pahimmat työpaikkailkeilijät ja kehityksen estäjät löytyy omista riveistä. Sen on kokenut jokainen uusi, joka vanhoja tapoja yrittää uudistaa. Totuutta silmiin ja muutosta työpaikoille!

Vaihtoehto

Ei kevättä ilman koirankakkakeskustelua. Hohhoijaa!

Eikö muita huolia

Hallitus, lakiesitys, eduskunta, perustuslakivaliokunta, THL suosittaa ja mallintaa, asiantuntijoiden näkemykset. Viimein törmätään oikeustieteen tulkintasuosituksiin. Virkamiehet pitävät mallia juridisesti vaikeana. En enää ihmettele, miksi nopeita ratkaisuja ei saada syntymään. Onkohan Suomen laki liian monimutkainen?

Porsaanreikä

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka