Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | Missä ovat Pitäjänkirkon portit?

Kaupungin palkkalistalla on suuri määrä johtajia ja päälliköitä joiden luulisi pystyvän hoitamaan edes jotenkin virkansa ettei joka hommaan tarvitsisi palkata konsulttia tai erillistä työryhmää!

Että näin

Yksilön oikeus vs. yhteiskunnallinen vastuu. Käsitykseni ihmisarvosta horjuu. Arvoni ovat luottamus, sinnikkyys, kuuliaisuus, ja varsinkin hyvien tapojen arvostaminen. Turvallisuuden tunne ja sananvapaus heikkenee. Miksi tapahtuu niin paljon pahaa? Epäinhimillisyys ja rikollisuus nopeasti tuomiolle. Suositusten ja lakien mukaan elelevät arvoonsa.

Hyväntekijä

On törkeää, että jos jokaisella itsellään ei kerta ole vastuuta elää yhteiskunnan sääntöjen mukaan kuuliaisesti, niin yhteiskunta antaa tapausten kasvaa ja kehittyä kohti vastuuttomuutta, tuen tarvetta, syrjäytymistä tai rikollisuutta. Sitten yritetään piipittää, miten eletään haasteiden kanssa. Pelko ja haasteet leviävät kaikkien elämään, jos ei nyt jotain korjausliikettä tehdä. Tai onko millään enää mitään väliä.

Vaatimus

Koirani ei tarvitse koirapuistoa. Olen niin onnellinen kun koiraa pitää joka päivä ulkoiluttaa, niin saan samalla liikunnan ilon itselleni.

Nimimerkki

Tuhannet kiitokset kaverille Urpolan jalkapallokentällä kun et laskenut kaveria hakemaan lentänyttä palloa heikolta jäältä.

Mikkeliläinen

Lapset jo koululaisia. Entisestä pienten lasten äitiporukasta jätetään surutta aina yksi pois. On niin kivaa tavata äitiporukalla. En mahdu enää mukaan.

Yksinäinen

Jos syydät toiselle lahjoja, onko sillä mitään arvoa kun odotat niiltä vastapalvelusta?

Ketunhäntä kainalossa

Korona pakottaa muualla asuvan lapsen perheineen pysymään siellä, lähellä olevan lapsen kontolle jää iäkkäistä vanhemmista huolehtiminen. Kuka saa kiitoksen, kuka nostetaan jatkuvasti jalustalle.

Muutto mielessä

Jo on aikoihin eletty kun valtiontalouden tarkastusvirasto ei hoida asiaansa eli valtion rahankäytön tarkastusta. Tämä valtio on mätä ja korruptiota täynnä. Turha syyttää mitään muuta maata korruptiosta, sitä riittää omasta takaa yllin kyllin.

SMS

Tytti Yli-Viikari on ajanut valtiontalouden tarkastuksen alas, kirjoittaa Iltalehti. Epäkohtia hyssytellään, raportteja sensuroidaan. Että tällaista menoa valtiokoneistossamme.

Tekstari

Käyn muutaman kerran vuodessa Pitäjänkirkon hautausmaalla. Olen miettinyt, missä on osa kirkon porteista. Ne on aikoinaan olleet todella kaunis nähtävyys, osana kirkkomäkeä. Niin, missä on portit?

Kysymys

Tämä Euroopan vakautuspaketti on kuolinisku Suomelle. Tätä mieltä on keskustan Hoskonen. Olen samaa mieltä.

Viesti