Sano se: Kaupat, suosikaa kotimaista ruokaa!

Onnea Ok Suur-Savon Pruuvin uudistukseen jos oman korttelin kerrostaloasukkaat elättävät sen toiveillaan. Muidenkin mikkeliläisten mielipiteitä ehkä voisi kuunnella.

Hienoa

Euroopan lääkevirasto on todennut, että AstraZenecalla on yhteys aivoveritulppiin. Mikäli Suomessa jatketaan rokotuksia ko rokotteella yli 65 vuotiaita, rokotus tulee tapahtua rokotettavan suostumuksella. Vastoin rokotettavan suostumusta se voi olla henkisesti tosi kova paikka hänelle.

Huolestunut omainen

Yle hyysää illasta toiseen Hus:n toimitusjohtajan A-studioon vaatimaan: Kaikki rokotteet meille heti!

Hesan ikioma Yle

Nyt kun siitä ilmastosta puhutaan niin paljon, niin voisitko kaupat alkaa suosimaan mahdollisimman paljon kotimaista ruokaa, eikä esimerkiksi espanjalaisia perunoita? Se olisi varsinainen ilmastoteko.

Kiitos

Toistuva hokeminen ja sanahirviö on "nuorten pahoinvointi- ja mielenterveysvelan purkaminen on tärkeää". Kouluterveydenhuoltoa ja koulupsykologeja vähennettiin vuosia sitten. Sama lässytys jatkuu ja nyt se on muka koronan syy. Asioiden huono hoito/säästöt/välinpitämättömyys on todellinen syy.

Miljoonat valuu pois ennaltaehkäisystä!

Anoreksiasta toipuminen vie vuosia. Meillä hoito alkoi yksityisen nuorisopsykiatrin kautta. Kun lähete on ammattilaisen ei tarvitse aina selittää. Psykoterapiaan yksityiselle jos ei muuta ole pari kertaa viikossa. Nyt ei lasketa euroja! Mitä tahansa syötävää mikä menee. Aivot tarvitsevat mm rasvaa alkaakseen toimia. Elämä voi vaatia koulun vaihdon tms muutosta. Lapsemme nimi ei ole Ruoka vaan jotain muuta ihanaa. Voimaa saa ihanista muistoista!

Selvinnyt vanhempi

Opettajille on maksettu jo ennen koronaa tuntien järjestelystä tietty tuntimäärä joka päivältä, olisitte hyvillään kovapalkkaiset että on vielä töitä ja palkka juoksee koko ajan, kaikilla ei näin hyvin.

Terveydenhuoltohenkilöstöä korkealle arvostava

Kommentoi