Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | Mitä kuluja hulevesistä tulee kun ne eivät mene mihinkään viemäriin?

Kysyn suoraan mitä kuluja kaupungille on omakotitalon hulevesistä? Tähän kuluunvetosivat lehtijutussa. Mitä ne kulut on, kun vesi ei mene minkään valtakunnan viemäriin. Niin vaadin vastausta mitä ne kulut on?

Nimimerkki

Aivan uskomattoman empaattisia ammattinsa osaavia hoitajia koronapuhelimessa! Kiitos kokonaisvaltaisesta, lämpimästä ja kiireettömästä kohtaamisesta!

SMS

Kiitos Yle:n Tarja Nyyssönen piristävistä reportteriretkistä, pilkiltä ja norpan pesiltä. Lisää tätä herkkua.

Muatiaisukkeli

Tosi lämpimät kiitokset Mikkelin keskussairaalan päivystys 2 ja päivystysosaston henkilökunnalle erittäin hyvästä huolenpidosta ja hoidosta 6–8.4. Ja jaksamista Teille!

Riitta

9.4. harmaan auton omistaja, Mks:n invaparkkipaikka ei ole mikään odotuspaikka, jossa ilman inva-lupaa odotellaan auto käynnissä. Varsinkaan kun paikallasi olisi ollut 2 tarvitsijaa jonossa!

Alueelle parempi valvonta

Kyllä ravintolayrittäjät ja heidän etuja ajavat ovat ääntä pitäneet avustusten saamiseksi, myös suuret summat saaneet. Nyt vaaditaan aukioloja vaikka tautia paljon. Kuka maksaakaan ihmisten tartunnat sairastumiset, hoidot ym. Ei yrittäjät.

Viesti