Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sano se | Entisajan Mikkelissä oli hevosen läjiä kadulla eikä niistä valitettu

Perustuslakivaliokunta joutuu palauttamaan uudelleen valmisteluun hallituksen lakiesitykset, jos ne on huonosti valmisteltu. Niin kävi mm. liikkumisrajoituksia ja rajatarkastuksia koskevien esitysten kohdalla. Perustelut hylkäämisille oli sekavuus, puutteellisuus, virheellisyys.

Sutta ja sekundaa

Uskovaisia syytetään tuputtamisesta, mutta vapaa-ajattelijat eivät huomaa omaa tuputtamista ateismissaan.

Mielipide

Ei vähätellä koiran jätöksistä, mutta muistetaan että syyllinen on hihnan toisessa päässä. Sannastinlaakson rinne on kuin miinakenttä, ei siinä kehtaa pyörällä ajaa. Joka läjää ei ehtisi kiertää ja renkaissa kulkeutuisi pyörävarastoon.

SMS

Sotkijat kuriin, ikävää kun koira kakkaa, ja pieni osa omistajista ei korjaa sitä roskiin, mutta sotkun voi välttää, kunhan kulkija katsoo eteensä.

Nimimerkki

Vietin lapsuuteni 60-luvun Mikkelissä. Silloin monin paikoin täällä tuotiin hevosilla mm. polttopuita. Hevosen läjiä oli kaduilla ja jopa pihoillakin. Eipä niistä valiteltu, koska silloin ihmisillä oli tärkeämpääkin tekemistä ja ajattelemista.

Nykyään on toisin

Nyt kun olisi tekojen aika, missä on kulttuurin puolesta päättäjät? Missä on korona-asioita kommentoivat päättäjät? Yksi puolue puuttuu Mikkelin osalta molemmista. Sähköautoista kyllä jaksetaan vouhkata vaikka todellisuudessa Suomi ei ikinä pysty toimimaan niillä.

Entinen äänestäjä

Koiraa ei tarvitse hemmotella kuin ihmislasta, totesi viisaasti eläinlääkäri. Kyllä koira on nykyään ihmistäkin tärkeämpi. Hän. Ihmisen pitäisi väistää ulkoilulenkillä vastaantulevaa nelijalkaista. Päätös tehdään siellä hihnan toisessa päässä. Päätös siitäkin jääkö jätökset kulkuväylille. Koirat on viisaita, kaikki taluttajat eivät.

Kannatan koiraveroa

Kangasniemen seurakunta järjestää rippileirin Saarijärvelle säästösyistä. Uskomatonta. Seurakunnan pitäisi näyttää esimerkkiä ja käyttää oman kunnan yritysten palveluja, tänä vaikeana aikana, niin yksittäiset kuntalaisetkin tekevät. Olen jo pitkään miettinyt kirkollisveroa. Nyt tiedän, mistä tulevaisuudessa säästän. Mitä isot edellä, sitä pienet perässä.

Viesti