Sano se: Me äänestäjät pidimme itse huolen siitä, ettei Mikkelillä ole omaa kansanedustajaa

Susi väärässä paikassa (LS 3.4.) Ei mielestäni. Kyllä susia kuuluu olla Helsingissäkin, koska siellähän on valtaosa niitä kaipaaviakin. Löytäisi vaan puolison ja perustaisi pentueen johonkin puistoon. Kyllä sieltä ruokaakin löytyy. On kaneja ja kauriita. Kyllä narun päässä oleva koirakin ruuaksi kelpaa, kun on ensin tottunut sen kuljettajaan.

Tasapuolisuutta valtakuntaan

Kiitos hammaslääkärille joka poisti haljenneen viisaudenhampaani kivuttomasti 13.4. Ja niin kuin minä pelkäsin. Myös kiitos hoitajalle koronatestissä, jossa piti kaydä ennen hammaslääkäriä. Harvinaisen onnistunut päivä.

AT

Opettajia kadehtivat hakekaa opettajakoulutukseen ja opiskelkaa opettajiksi. Sitä kautta pääsette "nauttimaan".

Terveisin opettaja

Kiitos kaikille auttajille. Kiitos myös Sokoksen kenkäosastolle.

Nimimerkki väsynyt akka, sano ukollesi makuuhuoneessa että kun kaikki säännöt on akkoja varten mielestäsi niin minä määrään täällä.

Eiköhän tokene

Koronatestattavat ja koronarokotusta hakevat ym. sairaalassa kävijät kulkevat rinta rinnan sairaalan pääovelle tupakkapaikan vierestä.

Onko turvallista?

Voisikohan olla mahdollista että nopeusrajoituksia nostettaisiin 100 km/h Graanin liittymästä pohjoiseen ja Ristiinantien liittymästä etelään päin. En usko että olisi kummoinen turvallisuusriski, niinhän siellä jo nyt ajetaan eikä ole tainnut pahemmin pelti kolista.

Kiitos kaikille auttajille. Kiitos myös Sokoksen kenkäosastolle.

Luvan kanssa

Elinkeinoministeriö on päättänyt koirien rekisteröinnistä vuodesta 2022 lukien. Rekisteriä pitää Ruokavirasto. Onko meillä tarkoitus tulevaisuudessa kasvattaa koiria ruuaksi?

Kysyn vaan

Tunnistaako kiusaaja tai solvaaja omat ongelmansa ellei pomot uskalla asiaan puuttua. Vierestä katsominen ei pelasta, mutta miksi heitä suojellaan? Kertoisko kiusaaja itse, miksi huono käytös jatkuu! Työnsä jättäneiden määrä lisääntyy, joten käytöstä on syytä katsoa ja toimia.

Nimimerkki

Hyvä kirjoitus vihreiltä kouluverkkoasiasta. Investoinnit tuovat merkittäviä käyttötalouden säästöjä. Tähän vuosia jatkuneeseen parsimiseen käyttöikänsä päässä olevissa tiloissa ja väistötilojen suuriin vuokriin eivät valtion tuet riitä. Veroeurot kun menevät kaikki Essotelle.

Kommentti

Miten me mikkelissä sössittiin meneet eduskuntavaalit. Kaupunginjohtaja perusti konsulttiryhmän, jonka tehtävänä on pitää yhteyttä Arkadianmäelle missä ei ole yhtään mikkeliläistä edustajaa. Ei voikaan olla koska persut äänesti edustajan Juvalta. Mitä saatiin? Kokoomus miehen Mäntyharjusta. Demareille ei kelvannut oma edustaja vaan äänestettiin edustaja Kouvolasta. Ehkä parhaiten onnistui kepu.

Kauna vai kateus

Eikö koronatuen tarkoitus ollut poikkeusolojen vuoksi mm. palkata lisää resurssia sosiaali -ja terveydenhuoltoon sekä kohdentaa rahaa kriisipesäkkeisiin. Koronatukien vuoksi lähes kaikki Suomen kunnat ovat tehneet viime vuonna plussatuloksen.

Menikö moraalisesti oikein?

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka