Sano se | Aikuisen tehtävä on asettaa lapselle rajat

Kengät ja pyörä likaantuu koiran kakasta! Missä ajeletkin katso eteesi että et astu tai aja kakkaan. Vanha keino toimii uusavuttomillekin. Vähemmän vauhtia sopii kaikille niin äly ennättää kulkea navasta päähän. Iloa elämääsi ja liikkumiseen!

Ja se jarru!

Ei uskalla Taavitsainen kirjoittaa mitään vanhempien vastuusta kun luodaan empaattista ja turvallista ilmapiiriä lapsille ja nuorille. Aina on vaan yksi ratkaisu: lisää monenlaista henkilökuntaa kouluihin jotka sitten yrittävät paikata vanhempien perustehtävää, rajojen asettamista.

Se on aitoa perherakkautta

Valtionvelka jo noussut 32 mrd. Nyt Marin teki neljällä ranskalaisella viivalla talouden ja työttömyyden hoidon esityksen ilman vastuullista neuvottelua. Kehysraja ylittyisi vielä kaksi vuotta 2 mrd. Onneksemme Keskusta omaa talousjärkeä, eikä hyväksy mitä vain höttöä. Päätösperäiset työpaikat myös outo esitys. Kuviteltuja, ei todellisia.

Marinin mahalasku

Suurkiitokset Ravintola Fernandolle erinomaisesta lounaasta 23.4.!

A-hovin entinen johtaja rakennutti huviloita joihin ei ole varaa tavallisilla eikä nyt taida riittää varakkaita. Tiesin jo silloin miten käy. Nyt huviloita myydään. Oisko kannattanut tehdä rantamökkejä joihin olisi lapsiperheillä varaa. Toivon Juhalle menestystä vaikeana aikana.

Entinen raskaan työn raataja

Kiitos Jenni Oksanen mielipiteestäsi LS 24.4. Miten on mahdollista, että käytetään virka-aikaa ja verorahoja lainvastaisten kaavojen valmisteluun?

Niin Mikkelistä

Saimaa ilman kaivoksia on facebook-ryhmä johon ihan jokaisen mikkeliläisen pitäisi liittyä. Sähköautohuumaan liittyy ekokatastrofin riski, kun ulkomaalaiset kaivosyritykset valtaavat meidän maita mielin määrin.

Suurkiitokset Ravintola Fernandolle erinomaisesta lounaasta 23.4.!

Tiesitkö?

On olemassa tilanteita, joissa lapsi ei voi päättää miten toimitaan. Silloin aikuisen on joskus oltava hyvinkin päättäväinen tilanteessa. Siinä onkin sitten aikuisella opeteltavaa, miten asiassa edetään.. Keinoja on monia. Rohkeasti kokeilemaan. Pääasia, ettei valtaa loppujen lopuksi anna lapselle. Neuvotteluvaraa on sitten monissa muissa asioissa. Ja on asioita, mitkä ovat lapsen omia juttuja.

Rakkaus ja rajat ilman väkivaltaa

Ei koiran kakka ole vähäinen ongelma. Tulepa putsaamaan lenkkarini urista ja eteisen matolta ym. Tiukassa kuin liima ja haju melkoinen. Tällainen saa suuttumaan koiran omistajille. Roskat eivät tule kengän pohjiini.

Nimimerkki

Nyt ei Parkkilan paikallistie välillä Visulahti- Parkkila pääse listoille on Niin hyvin höylätty, että passaa ajella ilman monttuja!

Kiitos! Kiitos!

Kyllä on inhottavia nuo koirat, kun heittävät kasvomaskit kaupan koiraparkin eteen. Auttaisiko koiravero?

PM

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka