Sano se: Mannerheimintien ja rautatien välinen verkkoaita on törkeässä kunnossa

Vaaliehdokas Taavitsainen, sd., esittelee lukuisia lapsille tärkeitä arjen palveluita, joita "Mikkelin on tarjottava" (LS 23.4.). Kukapa äänestäjistä ei niitä tai mm. vanhusten, vammaisten henkilöiden vastaavia kannattaisi. Minä olen hämmästynyt ja huolestunut siitä, että ehdokkaan toteuttamiskeinot jäävät aistien avaamisen kielikuvien sekä "ei leikata, leikkaus on loukkaus" varaan. Ymmärtääkseni kaikki maksaa. Kasvattaisiko siis velkataakkaa, tämän varttuvankin sukupolven riesaksi? Verojen korotus? Sijoittajien riemuksi vähänkin tuottoisan kaupungin omaisuuden myynti? "Tuntematonta" mukaellen: Toverit, Kreikan tie olkoon meidänkin tiemme?

Nimimerkki

Olisi kiva kun striimattussa messussa virret ilmoitettaisiin tai virsitaulu näytettäisiin.

Laulaisin minäkin

Teepee kirjoitti 26.4. viestipalstalle Mikkelin radion aamujuontajista. Täyttä asiaa. Ei jaksa sekavaa, nauruhörötyksillä täydennettyjä selostuksia kuunnella.

Kuuntelija

Uskomaton pääministeri meillä. Ei kelpaa presidentin eikä valtiovarainministerin kokemus ja apu. Heillä on kokemusta valtion taloudenhallinnasta. Ymmärtäisivät, ettei pelkillä laskelmilla velat muutu saataviksi.

Ei keskustalainen

Mikä ihmeen S-ryhmän mollaus Mikkelissä on menossa monella rintamalla? Eikö ole hyvä, että maakunnassmme on edes yksi toimija pitämässä yllä elinvoimaa ja myös tuottamassa hyvinvointia ja kivaa esim. ravintoloiden muodossa?

Tekstari

Teepee! Täysin samaa mieltä kanssasi! Mari iltapäivisin kiva. Ikävä olisi myös Sari Ursinia. Sentään Maria Bonnoria kuulee joskus.

ESR aina auki

Olen ihmetellyt jo useamman vuoden ajan! Vastaako kaupunki vai VR Mannerheimintien ja junanradan välisen alueen verkkoaidan kunnosta? Pensaat ja puut kasvavat aidan läpi, osa aidasta on jopa kaatunut nurin ja alue on siivottomassa kunnossa! Olisiko mitenkään mahdollista laittaa asia kuntoon?

Kaupunkilainen

Lipputangot sojottavat yhä useammin tyhjinä, eikä edes Veteraanipäivänä viitsitä nostaa lippua salkoon. Heidän ansiostaan meillä on vapaa maa ja siniristilippu.

X-lotta

Toimivia elinkeinoja ei kannattaisi noin vain romuttaa toiveajatteluun pohjaten. Bird in hand is better than ten in the bush, parempi pyy pivossa kun 10 oksalla, ts. muuallakin asiat näin nähdään.

Milläs myö männää?

Totuta poikanen tiensä suuntaan, niin hän ei vanhanakaan siitä poikkea.

Sananlaskut, Raamattu

Parkkilantie. Kyllä ne montut parin viikon kuluessa sieltä löytyy!

Etuveto

Yle 1 kiitos Jouni ja Tarja, teitä kiva kuunnella. Olette ammattitaitoisia toimittajia.

Kuuntelija

Ihmetyttää tällä palstalla vastakkainasettelu koirankakat vs. roskat, kun kummatkin ovat siellä kulkureiteillä piittaamattomien ihmisten takia. On kysymys jossain määrin sairaasta ei-ole-mun-murhe -asenteesta, terveelle ihmiselle ei tarvitse siisteyttä neuvoa. Oli sitten kysymyksessä se pökäle tai jotain kädestä pudotettua.

Hohhoojjaa

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka